Köksal Toptan'dan Bayram Mesajı - Son Dakika
Güncel

Köksal Toptan'dan Bayram Mesajı

Köksal Toptan\'dan Bayram Mesajı

Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, halkın bayramını kutladı.

28.07.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, halkın bayramını kutladı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Zonguldak Merkezde gerçekleştirilen Ramazan bayramı programı çerçevesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan bir konuşma yaptı. Aziz Türk milletinin ve Zonguldaklı hemşehrilerinin mübarek Ramazan bayramını tebrik eden Toptan, şöyle konuştu: "Huzur, barış içerisinde Türkiye olarak bir bayramı daha idrak ediyoruz. Ancak etrafımıza baktığımız zaman Ortadoğu ve İslam dünyasında huzur, sevgi ve barış içerisinde idrak edilemediğini maalesef şahit olmaktayız. Bundan büyük bir üzüntü duyuyoruz. Halen Gazze'de bebekler, çocuklar, günahsız insanlar öldürülüyor ve buna dünya seyirci kalmaktadır. Birleşmiş Milletlerin, Avrupa Birliği'nin başta Amerika olmak üzere batılı büyük ülkelerin yani dünya siyasetine yön verme gücünü elinde tutan ülkelerin bu işe halen seyirci kalmalarını İsrail'in kendini koruma gerekçesiyle bu saldırıları tasdik etmeleri anlaşılabilir bir şey değildir. O nedenle diliyoruz ki daha bayramları İslam dünyası huzur ve barış içerisinde idrak eder. Bu coğrafyanın maddi ve manevi varlıklarına bakıldığı zaman barışı hak ettiğini söylemek isterim."

Dünyanın petrol ve doğalgaz rezervlerinin bu bölgede olduğunu anlatan Toptan, sözlerini şöyle tamamladı: "En güzel din İslam dini bu güzelliklere farklılık yapmaktadır. Diliyoruz ki bu dünya barış ve huzura kavuşsun ve bu dünya tekrar ve yeniden huzuru bulsun. İnşallah bunu ilerleyen yıllarda bayramlarda görürüz. Bu vesileyle tüm Zonguldaklıların ve aziz milletimizin bayramı mübarek olsun." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Köksal Toptan'dan Bayram Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement