Köktaş: "Ak Parti, 1 Kasım'da Milletimizin Desteği ile Yine Tek Başına İktidara Gelecek" - Son Dakika
Yerel

Köktaş: "Ak Parti, 1 Kasım'da Milletimizin Desteği ile Yine Tek Başına İktidara Gelecek"

Köktaş: "Ak Parti, 1 Kasım\'da Milletimizin Desteği ile Yine Tek Başına İktidara Gelecek"

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Verdiği sözü tutan, gerçekçi politikalarıyla topluma güven veren AK Parti, ekonomimizin büyümesi, istikrarımızın devam etmesi, refahın yükselmesi adına 1 Kasım’da yeniden güçlü bir şekilde iktidara gelerek ülkemizi gelecek hedeflerine emin adımlarla ulaştıracaktır" dedi.

17.10.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Verdiği sözü tutan, gerçekçi politikalarıyla topluma güven veren AK Parti, ekonomimizin büyümesi, istikrarımızın devam etmesi, refahın yükselmesi adına 1 Kasım'da yeniden güçlü bir şekilde iktidara gelerek ülkemizi gelecek hedeflerine emin adımlarla ulaştıracaktır" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Yakakent ve Alaçam ilçelerinde esnaf ziyareti yaptı. Çocuklara oyuncak hediye eden, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ilçede düzenlediği hayır kermesine katılan Milletvekili Köktaş, çay ocaklarında oturan vatandaşlarla da bol bol sohbet etti, talep, sorun ve görüşlerini dinledi.

AK Parti'nin son 13 yılda Türkiye'ye yaşattığı güçlü ve istikrarlı iktidarı ile tarih yazdığını ifade eden Milletvekili Köktaş, "AK Parti, 1 Kasım'da milletimizin desteği ile yine tek başına iktidara gelerek bugüne kadar yapılan hizmetleri, projeleri kat kat arttırarak yoluna devam edecektir. AK Parti olarak, günümüzün rekabetçi dünyasında insana, insanın niteliklerine, sağlıklı bir sosyal ortama yapılan yatırımların, aynı zamanda ekonomik potansiyelimize yapılan bir yatırım olduğunu bilerek, ekonomi politikalarımızı güçlü sosyal politikalar ile bütünleştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Gerçekleşen programlara Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Yakakent İlçe Başkanı Sefer Tek, Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Açan ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köktaş: 'Ak Parti, 1 Kasım'da Milletimizin Desteği ile Yine Tek Başına İktidara Gelecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement