Köktaş: "Ak Parti Milletin Partisidir" - Son Dakika
Yerel

Köktaş: "Ak Parti Milletin Partisidir"

Köktaş: "Ak Parti Milletin Partisidir"

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "AK Parti'yi tanımak, tanımlamak ve analiz etmek çok zor değildir.

13.05.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "AK Parti'yi tanımak, tanımlamak ve analiz etmek çok zor değildir. Milletimizi, ülkemizi, bu toprakları tanıyan herkes, AK Parti'yi kolayca tanır, tanımlar. Çünkü AK Parti milletin partisidir" dedi.

AK Parti Salıpazarı Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı. Düzenlenen toplantıya AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

İlçe Tanıtım ve Medya Başkanlığı'nın hazırlamış olduğu slayt gösteriminin ardından İlçe Danışma Kurulu Meclisi Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapan AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya, ilçe teşkilatının yapmış olduğu ve devam eden çalışmaları hakkında bilgi vererek 30 Mart'ta alınan sonucun daha üstünde bir oy oranı beklediklerini, fakat olmadığını, bundan sonraki süreçte bu oy oranının daha yukarı çıkartmak için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ise belediyenin yapmış olduğu çalışmalar ve devam eden projeler hakkında sunum yaparak, "Seçim sürecinde hangi işi söz verdiysek bunu gerçekleştirmek için gece-gündüz demeden ilçemiz için çalışacağız" dedi.

İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları'nın yaptıkları faaliyet raporlarını okumalarının ardından, mahalle temsilcileri, ilçe de yaptıkları çalışmaları ve talepleri dile getirdiler.

Yapılan değerlendirmelerin, görüş alışverişinin ardından talepleri ve görüşleri tek tek not alan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Sizlerle birlikte gece - gündüz demeden koştuğumuz, uzun ve yorucu bir maratonu 30 Mart akşamı itibariyle geride bıraktık. AK Parti olarak 13 yılda girdiğimiz bu 8'inci seçimi de tartışmasız bir zaferle kazandık. 30 Mart akşamı bu zaferde emeği olan, desteği olan, duası olan herkese ve her kesime teşekkürlerimi iletmiştim. Bir kez de buradan, 30 Mart seçimlerini Türkiye'nin istiklal ve istikbal mücadelesini zafere taşıyan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. AK Parti'yi tanımak, tanımlamak ve analiz etmek çok zor değildir. Milletimizi, ülkemizi, bu toprakları tanıyan herkes AK Parti'yi kolayca tanır, tanımlar. Çünkü AK Parti milletin partisidir. AK Parti milletin ta kendisidir. AK Parti, şartların ortaya çıkardığı, şartlar değişince ortadan kalkacak bir siyasi hareket değildir. AK Parti, Türkiye'de ve dünya da esen rüzgarların önünde, oradan oraya savrulan, o yapay rüzgarlar kesildiğinde hızı kesilen bir parti hiç değildir. AK Parti, 2002'den itibaren güven ve istikrarı tesis ederek, Türkiye'yi ayağa kaldırarak, kriz ve gerilimleri geçmişte bıraktırmıştır."

Toplantı sonunda bölgelerinde başarılı olan mahalle başkanlarına ve seçim boyunca üstün gayretli çalışmalarından ötürü ilçe kadın ve gençlik kolları başkanlarına teşekkür plaketi takdim edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köktaş: 'Ak Parti Milletin Partisidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement