Köktaş, Baba Ocağı Çarşamba'da - Son Dakika
Yerel

Köktaş, Baba Ocağı Çarşamba'da

Köktaş, Baba Ocağı Çarşamba\'da

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarına baba ocağı Çarşamba ilçesinde devam etti.

27.05.2015 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarına baba ocağı Çarşamba ilçesinde devam etti.

Milletvekili adayı Köktaş, Çarşamba ilçesinde kendisine gösterilen ilgi, alaka ve destekten ötürü hemşehrilerine teşekkür etti. Sivil toplum kuruluşlarının başkanları, yöneticileri ve muhtarlar ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Milletvekili adayı Köktaş, ilçede ayrıca Ev Hanımları Derneği üyeleri, Gökçeçakmak, Esençay, Kabaceviz, Güldere, Yeşildere, Eğridere, Koldere, Deyincek, Selimiye, Ulupınar, Bafracalı, Kumarlı, Kaydan, Y. Kavacık, Ustacalı ve Roman Mahalle sakinleri ile de bir araya geldi.

Mahalle sakinleri tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Milletvekili adayı Fuat Köktaş'ı hemşehrileri bağrına bastı. Çocuklara oyuncak dağıtarak onları sevindiren Milletvekili adayı Köktaş, mahallelilerin sorun ve taleplerini dinledi.

Eski Türkiye ve Yeni Türkiye arasındaki farkları da örneklerle anlatan Milletvekili Adayı Köktaş, AK Parti iktidarı ile birlikte her alanda önemli hizmetlerin yapıldığını belirterek, eksikliklerin olabileceğini, bugüne kadar yapılan hizmetleri millet ile beraber yaptıklarını, bundan sonra da yine milletin desteği ile bu hizmetlerin yapılarak eksikliklerin giderileceğini söyledi. Köktaş, "İktidarımız dönemi ile birlikte bölgesindeki gelişmelere cevap üretmenin ötesine geçerek, küresel meselelerde pozisyonlarını belirlemiş olan Türkiye, insanların hak ve hukuk taleplerini merkeze koyan, ahlaki ve vicdani yaklaşımı samimiyetle içselleştiren, çok boyutlu dış politikasıyla, son derece çalkantılı bir dönemde unutulmuş veya dışlanmış mazlum halklar için bir ümit ışığı haline gelmiştir. Daha önce başka ülkelerin izinden giden, kendi çıkarlarını bile koruyamayan bir ülke iken, bugün bölgemizde ve dünyada liderlik yapan bir ülke konumundayız. Dış politikayı sadece diplomasi olarak değil, strateji olarak gören bir anlayışı harekete geçirdik. AK Parti güçlünün değil, haklının yanında oldu; tüm dünya mazlumları ve mağdurları için adalet, özgürlük ve demokrasi ideallerini savundu. AK Parti olarak Türkiye'yi öncü bir ülke haline getirmeyi hedefledik. Gücümüzü şefkat, merhamet ve adalet ekseninde büyütme ilkesinden hareket ettik. Dünyadan kopuk değil, her alanda dünyayla bütünleşen bir ülke olmayı şiar edindik. Dış politikamız vizyona dayalı ve çok boyutlu olmuştur, çok boyutlu olmaya devam edecektir. Tüm bunlar halkımızın gücü milletimizden aldığımız yetki ile başardık. İnşallah 7 Haziran'dan sonra da Türkiye dünyada adından sıkça söz ettirmeye devam edecektir" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köktaş, Baba Ocağı Çarşamba'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement