Köktaş: "Biz Milletimize Gittik ve Ne Söylediysek Yerine Getirdik" - Son Dakika
Yerel

Köktaş: "Biz Milletimize Gittik ve Ne Söylediysek Yerine Getirdik"

Köktaş: "Biz Milletimize Gittik ve Ne Söylediysek Yerine Getirdik"

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Biz notere gidip sözümüzü onaylatanlar gibi olmadık, biz milletimize gittik ve ne söylediysek yerine getirdik" dedi.

25.10.2015 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Biz notere gidip sözümüzü onaylatanlar gibi olmadık, biz milletimize gittik ve ne söylediysek yerine getirdik" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Atakum ilçesinde bir dizi programlar gerçekleştirdi. Ondokuz Mayıs Üniversitesinde görev yapan öğretim üyesi, akademisyenler ve idare personeli ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Köktaş, Esenevler, Yeşildere, Küçük Kolpınar, Büyük Kolpınar, Denizevler mahallesi sakinleriyle buluştu.

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası Samsun Şubesi yönetimi, üyeleri ve ailelerinin bir araya geldiği yemeğe de katılan Köktaş, Atakum Artvinliler Derneği ziyaretinin ardından son olarak üniversiteli gençlerle bilgi, birikim ve tecrübe paylaşımında bulundu. 1 Kasım seçimi, eski ve Yeni Türkiye arasındaki farklar, 2023 hedefleri ve ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Köktaş, kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

"BİZ MİLLETİMİZE GİTTİK NE SÖYLEDİYSEK YERİNE GETİRDİK"

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, üniversitenin şehrin ekonomik, sosyal, akademik ve kültürel hayatına da önemli katkı sağladığını belirterek şöyle konuştu:

"Bu bizim için onur ve gurur tablosu oluşturmaktadır. Biz her zaman üniversitemiz ile birlikte işbirliği ve istişarelerde bulunarak çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Şehrin önünü açacak her türlü çalışmada ortak akıl anlayışı ile hareket ediyoruz. Her başarının altında disiplin, kolektif çalışma ve ekip anlayışı yatmakta olduğuna konuşmalarımda yer veriyorum. Eğer biz bu anlayışı bir araya getirirsek mutlaka eksik kalan noktaları da en kısa zamanda tamamlar üniversitemiz ve şehrimiz için daha güzel hizmet ve yatırımlar yapmak için gayret gösteririz."

AK Parti olarak her zaman milletin yanında, halkın arasında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirten Köktaş, şunları söyledi: "Her zaman söylüyoruz. Biz seçimden seçime değil, her zaman halkımızın arasındayız. 7 Haziran seçimlerinde tek başına iktidar olmadık fakat milletimiz yüzde 41 oy oranı ile yine AK Parti'yi birinci parti olarak sandıktan çıkardı. Türkiye'nin omurgası ve çimentosu olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Bu sorumluluk anlayışı ile ülkemizi hükümetsiz bırakmamak adına Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, koalisyon görüşmelerini sonuna kadar iyi niyetle, samimiyetle sürdürdü. Halkımız 7 Haziran'da 'uzlaşın, bir araya gelin' diye mesaj verdi. Fakat yaşanan süreçte partimiz birlik siyaseti yaptı, ama muhalefet yanaşmadı. CHP blok siyaseti, Bahçeli hayır siyaseti yaptı. Biz ise birlik siyaseti yaptık. İşte yeni bir seçim döneminde bir aradayız. Biz buralara gelirken, sizlerin 7 Haziran'da bize verdiği ödevi yapmış olmanın huzuru içindeyiz. Biz, bu yerlere vicdanımız rahat bir şekilde geliyoruz. Çünkü, sorumluluğumuzun gereğini yaptık. Biz notere gidip sözümüzü onaylatanlar gibi olmadık, biz milletimize gittik ve ne söylediysek yerine getirdik, verdiğimiz sözü hep tuttuk, tutmaya devam edeceğiz. Yeter ki birliğimiz, dirliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun."

Köktaş'ın programlarına AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, İl Başkan Yardımcıları Ercan Albayrak, Nuri Gençtürk, belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köktaş: 'Biz Milletimize Gittik ve Ne Söylediysek Yerine Getirdik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement