Köktaş'ın Seçim Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Köktaş'ın Seçim Ziyaretleri

Köktaş\'ın Seçim Ziyaretleri

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş seçim çalışmaları kapsamında Kavak, Ladik, Vezirköprü, Havza ve Asarcık ilçelerinde programlar gerçekleştirdi.

18.04.2015 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş seçim çalışmaları kapsamında Kavak, Ladik, Vezirköprü, Havza ve Asarcık ilçelerinde programlar gerçekleştirdi.

İlçe teşkilatları, esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Adayı Köktaş'a büyük ilgi ve destek gösterildi. Köktaş, gösterilen ilgi, alaka ve desteğe teşekkür etti.

Programlara AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Ladik İlçe Başkanı Fikrek Baştan, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan, Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, İl Başkan Yardımcısı Nuri Gençtürk, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, muhtarlar ve partililer katıldı.

Kavak, Ladik, Vezirköprü, Havza ve Asarcık ilçe teşkilatları ile bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş ziyaretlerde yaptığı konuşmasında, "Her konuşmamızda üstüne basa basa söylüyoruz. Yeni Türkiye'nin, 2023 Türkiyesinin inşa edebilmek, atmış olduğumuz temellerin sapa sağlam olması ve üstüne kat kat çıkılabilmesi için 7 Haziran seçimleri çok ama çok önemli. Milletin içinden çıkan yeni bir anayasa ile ve başkanlık sisteminin uygulanmasıyla Türkiye ayağına takılan prangalardan kurtulacak, ülkemiz dünya da vizyoner bir ülke haline gelecektir. Bunun içindir ki bizlerin ve çocuklarımızın geleceğini düşünmek adına elimizden gelen gayreti, çalışmayı yapmalıyız göstermeliyiz. Bu inanç ve azim sizlerde var" dedi.

Fuat Köktaş seçim çalışmaları kapsamında gittiği Asarcık'ta ilçe teşkilatı tarafından kurban kesilerek karşılandı. Kurban kanı Köktaş'ın alına sürülerek adaylığının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuldu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köktaş'ın Seçim Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement