Köktaş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Köktaş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Köktaş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, ’Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Çarşamba ilçesindeki muhtarlarla Göl Restaurant’ta düzenlenen yemekte bir araya geldi.

20.10.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 'Muhtarlar Günü' dolayısıyla Çarşamba ilçesindeki muhtarlarla Göl Restaurant'ta düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeme taşıdığı ve sonrasında Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da talimatıyla resmileşen 19 Ekim Muhtarlar Günü ilk kez kutlanmaya başlandı.

Günün anlam ve önemine binaen baba ocağı Çarşamba ilçesinde görev yapan muhtarlar onuruna akşam yemeği veren Milletvekili Köktaş, "Devletimizin temel taşı olan muhtarlık camiası, milletimize hizmet yolunda ilmik ilmik dokuduğu kutlu yürüyüşünde bugün kendi gününü kabulünün görme bahtiyarlığına ulaşmış olması bizleri de çok mutlu etmiştir" diyerek muhtarların gününü kutladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan, 950 lira olan muhtar maaşlarının askeri ücrete endeksleyerek 1300 liraya çıkacağı müjdesini hatırlatan Milletvekili Köktaş, AK Parti olarak muhtarlara çok önem verdiklerini ve önemsediklerini söyledi.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Karaduman, Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Veysel Oduncu ve AK Parti Çarşamba Mahalle Başkanları'nın da katılımı ile gerçekleşen yemekte Milletvekili Köktaş, "Muhtarlar olarak sizler toplumun kılcal damarlarısınız. Bunun için sizlerin görüş ve düşünceleri bizim için çok önemli. Siyasi partiler ve hükümetler arasında muhtarlarımıza en çok ilgiyi ve desteği AK Parti göstermiştir. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da belirli aralıklarla muhtarlarımızla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor ve birlikte çözüm üretiyorlar. Yine böyle bir buluşmada Cumhurbaşkanımız tarafından gündeme getirilen ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun da talimatıyla resmileşen 19 Ekim Muhtarlar Günü sizlere gösterilen önemin en büyük göstergesidir. ve böyle bir günde Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından Trabzon'da yaptığı miting konuşmasında, 950 lira olan muhtar maaşlarının askeri ücrete endeksleyerek 1300 liraya çıkacağı müjdesini vermesi de sizin gününüze ayrı bir anlam katmıştır. Şundan da hiç şüpheniz olmasın ki, Türkiye ekonomisi büyüdükçe, Türkiye'nin imkanları arttıkça, muhtarlarımıza verilen desteklerde artacak, Haklar konusunda, yetki ve imkanlar konusunda muhtarlarımızı, muhtarlıklarımızı güçlendirmeye devam edeceğiz. Gününüz bir kez daha hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köktaş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement