Köktaş, Termelilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Köktaş, Termelilerle Bir Araya Geldi

Köktaş, Termelilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında Termelilerle buluştu.

16.10.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında Termelilerle buluştu.

Kendisine gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür eden Köktaş, 13 yıldır devam eden hizmetlerin, reformların ve dönüşümlerin, daha üst seviyelere çıkarılması için 1 Kasım seçimlerinin önemli bir dönüm noktası olduğunun altını çizdi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Terme'de düzenlediği programlara Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya da kadıldı.

Milletvekili Köktaş, Terme İlçesi Kocaman Mahallesi, Anafartalar ve Ünye Caddesi'nde esnaf ziyareti yaparak, vatandaşların talep, sorun ve görüşlerini dinledi. 1 Kasım seçimlerinin önemine değinen Köktaş, "AK Parti, milletimizle birlikte, güven ve istikrar içinde yeni bir atılım dönemine hazırdır. 13 yıldır devam eden reformların ve dönüşümlerin, daha üst seviyelere çıkarılması için 1 Kasım seçimleri önemli bir dönem noktası olacaktır. Bunun için Termeli kardeşlerimizden büyük bir destek istiyoruz" dedi.

Esnaf ziyaretinin ardından ilçedeki sivil toplum kuruluşları, üretici kooperatifleri, sendika, oda, esnaf ve iş adamları derneklerinin başkan ve yönetimleri, basın kuruluşlarının temsilcileri ve kanaat önderleri ile bir araya geldi. Köktaş, burada yaptığı konuşmada, "1 Kasım da yapılacak olan seçim, bir millet hareketi olan, milletin içinden çıkan AK Parti'nin, tüm milletimiz ile birlikte geleceğe daha güçlü ve sağlam adımlarla yürüme seçimdir. 1 Kasım seçimleriyle, tek başına güçlü bir iktidar ile Yeni Türkiye'nin inşa süreci yeni bir aşamaya geçecektir. Bu dönemde Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecek adeta koşacaktır. Son 13 yıldır atılan sağlam temellerin üzerinde nitelikli, özgüvenli, dünya çapında Yeni Türkiye vizyonu yükselecektir. Yeni Türkiye'de, rekabet gücümüzün artırılması, katma değeri yüksek ürünlerin üretimi için Ar-Ge yatırımları öncelikli olacak, her iş dünya ölçeğinde, dünya standartlarında yapılacak. Yeni Türkiye'de hizmet siyaseti, medeniyet siyaseti ile birlikte yürüyecek, her alanda insanı merkeze alan ve ihya eden bir yaklaşım hakim olacak" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köktaş, Termelilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement