Kolbeinn Sigthorsson: Eren Derdiyok Harika, Taraftar Gerçekten Harika - Son Dakika
Spor

Kolbeinn Sigthorsson: Eren Derdiyok Harika, Taraftar Gerçekten Harika

Sakatlığı nedeniyle henüz sahaya çıkamayan Galatasaray'ın yeni yıldızı Kolbeinn Sigthorsson, hem atmosfere hem de Eren Derdiyok'un rövaşatasına hayran kaldı.

19.09.2016 10:42  Güncelleme: 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer döneminin son saatlerinde Galatasaray kadrosuna katılan Kolbeinn Sigthorsson, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalırken dün ilk kez Galatasaray taraftarı ile buluştu.

Cezası nedeniyle bu sezon Karabük maçında seyircisiz oynayan Galatasaray, toplam 120 gün aradan sonra Arena'da taraftarının karşısına Rize maçıyla döndü.

HAYRAN KALDI

İzlanda Milli Takımı'nda sakatlanan ve bu nedenle de Galatasaray formasına sahada henüz giyemeyen Kolbeinn Sigthorsson, cumartesi günü Türk Telekom Arena'da maçı Nigel de Jong ile birlikte izlerken gördüğü manzara karşısında da hayranlığını gizleyemedi.

Galatasaray'ın yeni golcüsü Kolbeinn Sigthorsson, maç boyunca telefonu ile tribünlerin fotoğrafını çekerken taraftarın tezahüratlarında da tempo tuttu.

TARAFTAR VE EREN DERDİYOK İTİRAFI!

26 yaşındaki Kolbeinn Sigthorsson, maçın ardından ise hem takımın futbolu hem de Arena'daki coşku ile ilgili konuştu.

Takıma girip sahaya çıkmak için sabırsızlandığını belirten Kolbeinn Sigthorsson, "Arena'ya, stada taraftar varken ilk kez geliyorum. Atmosfer inanılmazdı. Taraftar gerçekten harikaymış, bana herkes söylüyordu ancak görünce daha iyi anladım. Maç ise çok güzeldi. Kazandık ancak atılan goller de müthişti. Eren Derdiyok harika bir gol attı. Gerçekten inanılmaz bir vuruş. Hem oyunumuz hem de goller güzel. Ben de bu takımın bir parçası olmak için çalışacağım. Umarım kısa sürede takımdaki yerimi alırım" ifadelerini kullandı.

Kolbeinn Sigthorsson: Eren Derdiyok Harika, Taraftar Gerçekten Harika

Son Dakika Spor Kolbeinn Sigthorsson: Eren Derdiyok Harika, Taraftar Gerçekten Harika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement