Kolej Öğrencileri Gaziantepspor'un Yıldızlarını Terletti - Son Dakika
Spor

Kolej Öğrencileri Gaziantepspor'un Yıldızlarını Terletti

Kolej Öğrencileri Gaziantepspor\'un Yıldızlarını Terletti

Gaziantepsporlu futbolcular Muhammet Demir, Elyesa ve Larsson, kolej öğrencilerinin düzenlediği panele katıldı.

09.12.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantepsporlu futbolcular Muhammet Demir, Elyesa ve Larsson, kolej öğrencilerinin düzenlediği panele katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Muhammet Demir, Brezilya'dan Ronaldo, Türkiye'de de Fatih Tekke'yi çok sevdiğini söyledi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panelde önce kendilerini tanıtan futbolcular, ardından ise öğrencilerin sorularına cevap verdi. Öğrencilerin soruları ile terleyen futbolcular, kimi zaman gönülden kimi zaman ise esprili cevaplar verdi. İdeolü sorulan Muhammet Demir şöyle cevap verdi:

"İdolüm değil de sevdiğim oyuncular arasında Brezilyalı Ronaldo, Türkiye'den ise Fatih Tekke var. Trabzonlu, çok severim. İkisini de çok severek izledim İdolüm dersem olmaz ama bayılıyorum onlara ve oyun stiline, verdikleri mücadeleye."

Elyasa Süme ise daha önce de Gaziantep'te oynadığını hatırlatarak, kentten ayrıldıktan sonra Gaziantep'i ne kadar sevdiğini anladığını söyledi. Takıma İsveç'in Göteborg takımından transfer olan Daniel Larsson ise, Gaziantep'te bulunmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti.

Soru cevap şeklinde süren panelin sonunda ise öğrenciler, futbolcularla resim çektirmek ve imza alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Okul başkanı ve öğretmenler, takım kaptanı Elyasa Süme, Muhammet Demir ve Larsson'a program nedeniyle çiçek vererek teşekkür etti. Programın sonunda ise futbolcular öğrencilerle beraber hatıra fotoğrafı çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kolej Öğrencileri Gaziantepspor'un Yıldızlarını Terletti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement