Kombassan'a Büyük Gurur - Son Dakika
Yerel

Kombassan'a Büyük Gurur

Kombassan\'a Büyük Gurur

Kombassan Holding bünyesinde bulunan firmalar, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin de katıldığı Konya Ekonomi Ödülleri töreninde 3 ödüle layık görüldü.

13.02.2017 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kombassan Holding bünyesinde bulunan firmalar, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin de katıldığı Konya Ekonomi Ödülleri töreninde 3 ödüle layık görüldü.

Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Sanayi Odası, Sosyal Güvenlik Kurumu Konya İl Müdürlüğü ve Konya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen "Konya Ekonomi Ödülleri 2016" töreni Konya Ticaret Odası Toplantı salonunda yapıldı. Konya'nın köklü firmalarından olan Kombassan, Konya Ekonomi Ödülleri'nde Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin de katıldığı törende 3 ödüle layık görüldü. Kombassan firmalarından Kombassan Kağıt'ın ödülünü Mali ve İdari İşler Müdür V. Hacer Elvan, Kompen'in ödülünü Genel Müdür Erdal Küçükşehir ve Golda Gıda'nın ödülünü Genel Müdür Fatih Doğan aldı. Kombassan Grubu, 5 şirketiyle Türkiye'nin en büyük bin sanayi kuruluşu arasında yer alıyor. Yurt içi ve dışında sürdürdükleri ticari faaliyetlerle Türkiye'ye ekonomi ve istihdam anlamında katkı sağlayan Kombassan Holding, Konya Ekonomi Ödülleri'nde aldığı 3 ödülle önemli bir başarıya imza attı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kombassan'a Büyük Gurur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement