Komek Yaz Okulu Kayıtları 20 Haziran'da Sona Erecek - Son Dakika
Yerel

Komek Yaz Okulu Kayıtları 20 Haziran'da Sona Erecek

Komek Yaz Okulu Kayıtları 20 Haziran\'da Sona Erecek

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesinde 11-16 yaş grubuna yönelik düzenlenecek Yaz Okulu’nda kayıtlar 20 Haziran Cuma saat 24.00’e kadar internet üzerinden alınmaya devam edecek.

18.06.2014 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesinde 11-16 yaş grubuna yönelik düzenlenecek Yaz Okulu'nda kayıtlar 20 Haziran Cuma saat 24.00'e kadar internet üzerinden alınmaya devam edecek.

KOMEK'in Yaz Okulu'nda kayıtlar 20 Haziran Cuma gecesine kadar devam edecek. Meslek edindirme konusunda Türkiye'ye örnek olan KOMEK'te meslek kurslarının yanı sıra ilk kez düzenlenen Yaz Okulu büyük ilgi görüyor. "Bu Yaz Gençlik KOMEK'te Buluşuyor" sloganıyla 11 merkezde açılacak kurslara 11 - 16 yaş arası bütün öğrenciler kayıt yaptırabilirken; öğrencilere yönelik yüzme, masa tenisi, müzik, İngilizce, Arapça, resim, el sanatları, salon sporları, Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler ile Hayat Bilgisi, el sanatları, tiyatro eğitimlerinin yanı sıra doğa yürüyüşleri, gezi ve yarışma gibi etkinlikler de düzenlenecek. Kayıtları 20 Haziran Cuma saat 24.00'e kadar www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adresinden yapılacak KOMEK Yaz Okulu, 23 Haziran - 31 Ağustos tarihleri arasında eğitim verecek. KOMEK Yaz Okulu için Büyükşehir Belediyesi Selçuklu, Meram, Karatay, Alavardı, Mengene ve Mümine Hatun Hanımlar Lokalleri ile Dumlupınar, Büyükaymanas, Bosna-Hersek Sadettin Kütükcü, Ertuğrul Gazi ve Harmancık kurs merkezlerinden ayrıntılı bilgi alınabiliyor. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Komek Yaz Okulu Kayıtları 20 Haziran'da Sona Erecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement