Komiser Halis Sarıyıldız Saray'a Tayin Oldu - Son Dakika
Yerel

Komiser Halis Sarıyıldız Saray'a Tayin Oldu

Komiser Halis Sarıyıldız Saray\'a Tayin Oldu

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Emniyet Müdürlüğü Gazi Polis Merkezi Amirliği görevini yürüten Komiser Halis Sarıyıldız, Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne tayin oldu.

03.04.2013 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Emniyet Müdürlüğü Gazi Polis Merkezi Amirliği görevini yürüten Komiser Halis Sarıyıldız, Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne tayin oldu.

Şark görevi olarak Mardin'in Ömerli ilçesinden 2010 yılında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Komiser Halis Sarıyıldız, bugün itibariyle ilişik kesiyor. Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü büro amirliği görevine tayin olan Sarıyıldız, bundan böyle Saray'da görev yapacağını ifade ederek "18 Nisan Pazartesi günü de yeni görevime başlayacağım. Çerkezköy'e ve burada yaşayan herkese çok alışmıştım. Memuriyet hayatımızda böyle tayinler olduğu için yeni görevimize de en kısa zamanda adapte olacağımı düşünüyorum" dedi.

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görev aldığını kaydeden Halis Sarıyıldız, "Çerkezköy'de ilk geldiğimde ekipler amirliğinde görev aldım. Sonrasında da sırasıyla Kapaklı Polis Merkezi Amirliği, Pasaport Büro Amirliği, Bilgi İşlem Büro Amirliği, Koruma Büro Amirliği, Emniyet Komuta Kontrol Büro Amirliği, Evrak Arşiv Büro Amirliği, MOBESE Büro Amirliği görevlerinde bulundum. Son olarak ise Gazi Polis Merkezi Amirliği görevini yürütüyordum. Çerkezköy'de görev yaptığım için çok mutluyum." diye konuştu.

03.04.2013 10: 17: 42

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Komiser Halis Sarıyıldız Saray'a Tayin Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement