Komiser Yardımcılarının Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Komiser Yardımcılarının Mezuniyet Heyecanı

Emniyet Genel Müdürlüğünün amir ihtiyacını karşılamak üzere emniyet kadrosundan alınarak Polis Amirleri Eğitimi Merkezi'nde eğitim verilen 99'u kadın 976 komiser yardımcısı, Polis Akademisi'nin Gölbaşı yerleşkesinde düzenlenen törenle mezun oldu.

20.03.2017 21:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyet Genel Müdürlüğünün amir ihtiyacını karşılamak üzere emniyet kadrosundan alınarak Polis Amirleri Eğitimi Merkezi'nde eğitim verilen 99'u kadın 976 komiser yardımcısı, Polis Akademisi'nin Gölbaşı yerleşkesinde düzenlenen törenle mezun oldu.

Törene Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Polis Akademisi Başkanı Pof. Dr. Yılmaz Çolak ve akademik kadronun yanı sıra, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları ile bazı daire başkanları ve mezunların aileleri katıldı.

Törende konuşan Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bekası ve geleceği için çok büyük bir mücadele verildiğini, Ortadoğu'da yeni bir sınır çizmeye çalışan kadim devletlerle, PKK ve DEAŞ'la uğraştıklarını belirtti.

FETÖ'nün darbe girişimine değinen Altınok, şöyle konuştu:

"Her şeyden daha acı olan içimizde yetiştirdiğimiz, zamanında ekmeğimizi paylaştığımız, içimizde barınan, farklı kutsal değerleri perde edip bizi içten vurmaya kalkan hainlerle uğraşıyoruz. Bizim terörle mücadelede dahi masum vatandaşlarımızın canı yanar masum vatandaşlarımız kurtulur diye kullanmadığımız kobra helikopterlerle masum hiç bir günahı olmayan sabi sübyanı bombalayan hain bir teşkilat ile uğraşıyoruz. Hain bir yapı ile uğraşıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milletinin iradesine tecelli ettiği yüce meclise bu milletin vergileriyle alınmış olan F-16'larla bomba atan hainlerle uğraşıyoruz. PKK'yla uğraşmak bir şey değil çıkıyoruz silahımızla mücadele ediyoruz, yüreğimizle ediyoruz yeri geliyor bu kahraman teşkilat şehitler veriyor. Arkadaşlarımızın bir kısmı şehadet mertebesine eriyor.

"Ama bizde gereğini yapıyoruz bu hain teşkilata karşı DEAŞ'A PKK'YA yeri geliyor PYD'ye her türlü mücadeleyi veriyoruz. ama ne acıdır ki içimizde farklı kisveleri kullanarak devletin kılcal damarlarına kadar sızmış teşkilatımızın içinede devletin başka birimlerine de sızmış bu hainlerle uğraşmak bizi çok meşgul ediyor bir sürü işimiz varken. 15 Temmuz'da bu miletin helal paralarıyla ödenmiş olan F-16 ve Cobra ile bizim 53 tane Özel Harekat'ta çalışan kardeşimize bomba attılar havacılıkta çalışan 8 kardeşimizi şehit verdik."

Altınok, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir hukuk devleti olduğunu hatırlatarak, her şeyden önce Türkiye Cumhuriyeti Devletinin polisi olacaklarını, milletin iradesiyle seçilmiş meşru hükümetin dışında hiç bir yerden emir almayacaklarını belirtti.

Emniyet Teşkilatının içerisine dışarıdan hiç bir yapının sızmaya çalışmasına müsade edilmeyeceğini vurgulayan Altınok, milletin polisi olacaklarını ve bu milletin emniyet teşkilatı olarak, milletin ve milli iradenin dışında hiç kimseyi tanımayacaklarını aktardı.

Konuşmasının ardından Altınok, mezun olan komiser yardımcıları ile ailelerini tebrik etti.

Komiser Yardımcılarının Mezuniyet Heyecanı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Komiser Yardımcılarının Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement