Komisyonlara Yeni İsimler Belirlenecek - Son Dakika
Güncel

Komisyonlara Yeni İsimler Belirlenecek

Komisyonlara Yeni İsimler Belirlenecek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi, komisyonlara girecek olan yeni isimleri belirlemek için çalışmasını yürütüyor.

18.09.2015 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da eylül ayının dördüncü birleşimini gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi araştırma komisyonlarından gelen raporlar ile komisyonlara yeni girecek olan isimleri ele aldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şanlıurfa İl Müdürlüğü binasında bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Salonundaki birleşime Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Başkanı Ahmet Kaytan başkanlık yaptı.

Toplantının başında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisine yeni üyelerin katıldığını belirterek başlayan Kaytan, bununla ilgili istişarenin yapıldığını söyledi. Kaytan, "İşlerimiz yine tamamlanmadı. Yarım kaldı. Bu hafta içinde veya önümüzdeki günlerde tamamlamaya çalışacağız. Mümkün olduğunca her arkadaşımızın komisyonlara yer alması için çalışma yapıyoruz. Gelen arkadaşlarımızın yer alması hususunda çalışmamız oldu. Şu anda Karaköprü'müzün çiçeği burnunda başkanı Metin Baydilli arkadaşımızı görev aldığı komisyondan yeni gelen bir arkadaşlarımızı istişareyle değerlendirme söz konusu oldu" dedi.

DBP'NİN ÖNERİSİNİ AK PARTİ GRUBU OLUMLU BULDU

Konuyla ilgili söz alan Viranşehir Belediyesi Eşbaşkanı Emrullah Cin, komisyonlarla ilgili bir hatanın yapıldığını söyledi. Demokratik Bölgeler Partisi'nin (DBP) Diyarbakır'da yapılacak olan bir çalışmayla ilgili olarak meclisin Cuma günü saat 10:00'da toplanmasını da öneren Cin, "Sanırım yeni bir düzenleme yapılıyor. Şimdiye kadar arkadaşlar bir çalışma yürüttüler. Bazı yerlerde yanlışlık olmuş. Örneğin Sevinç İzol arkadaşımızın yerine DBP'den bir arkadaşın gelmesi gerekirken Siverek'ten AK Partili bir arkadaşın ismi yazılmış. Bütün hataların giderilmesi için ya yarına ya da gelecek aya bırakılmasını istiyoruz. İkincisi eğer arkadaşlarımız uygun görüyorlarsa bizim yarın (bugün) bir çalışmamız var Diyarbakır'da. Eğer saat 10.00'a alabilirsek, eğer sizler için de uygunsa bizim önerimiz bu yöndedir. Değilse yine anlayışla karşılarız" diye konuştu.

Söz konusu öneriye olumlu cevap veren AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanı Nihat Kılıç, önerinin kendileri için uygun olduğunu söyledi.

KOMİSYON RAPORLARI OKUNDU

Birleşim daha sonra kadın ve erkek eşitliği komisyonu, sosyal hizmetler ve engelliler komisyonu, kültür ve eğitim komisyonundan gelen raporların okunmasıyla devam etti. Söz konusu komisyon raporları oy birliğiyle kabul edildi. Birleşim imar ve bayındırlık komisyonundan gelen raporların okunmasıyla sona erdi. Eylül ayının son toplantısını gerçekleştirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi bugün saat 10:00'da toplanacak.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Komisyonlara Yeni İsimler Belirlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement