Komşu İlçeler İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Komşu İlçeler İftarda Buluştu

Komşu İlçeler İftarda Buluştu

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, komşu ilçelerin belediye başkanları ve meclis üyeleri ile iftar sofrasında bir araya geldi.

23.06.2016 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, komşu ilçelerin belediye başkanları ve meclis üyeleri ile iftar sofrasında bir araya geldi.

Belediye Parkı'nda düzenlenen programda konuşan Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Darende'nin komşu belediye başkanları, meclis üyeleri ile bir araya geldiklerini, ilk defa yapılan bu etkinliğin asırlardır süren komşu kardeşliğini, daha ileri seviyelere taşıyacağını söyledi.

Darende ilçesinin en büyük komşusu olan Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük de, düzenlenen iftar programının bir ilk olduğunu aktararak, Eser'e mübarek Ramazan ayında bir araya getirdiği için teşekkür etti. Darende'nin Elbistan'da, komşudan öte bir anlamı olduğunu vurgulayan Küçük, "Aynı şeyler ilçemizde mahalle oluşturan Gürün için de geçerli. Elbistan halkı olarak komşularımızı seviyoruz. Biz biriz, beraberiz, ayrı gayrımız yok. Darende evliyalar ocağı, çocukluğumuzdan beri gökteki güneş gibi ay gibi bizim manevi dünyamızı aydınlatmaya devam ediyor. Burası bizim edebi ve adabı öğrendiğimiz bir makam, bu yüzden komşu ilçeler olarak her zaman büyük bir memnuniyetle takip ediyoruz" şeklinde konuştu.

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise siyasi görüş ayrılıklarının komşu ilçeler için hiçbir zaman bir engel teşkil etmediğini belirtti. Çiftçi, "Manevi büyüklerimizin yaşadığı, bizler için her zaman özel bir yeri olan Darende'de, komşularımız ile bir araya gelmek bizleri çok memnun etti" dedi. Terör olaylarına da değinen Çiftçi, polis ve askerlerin birliğimizi zedeletmemek adına gözlerini kırpmadan şehit düştüğünü ifade ederek, "Bizlerin rahat bir hayat yaşaması için canını veren cennet yiğitlerini rahmet ve minnetle anıyoruz" diye konuştu.

İftar programına katılan başkan ve meclis üyeleri, daha sonra iyi dileklerini ileterek ilçeden ayrıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Komşu İlçeler İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement