Komşudan Türk Çocuklarına Tatlı Hediye - Son Dakika
Yerel

Komşudan Türk Çocuklarına Tatlı Hediye

Komşudan Türk Çocuklarına Tatlı Hediye

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, yıllarca futbol oynadıktan sonra futbol hayatını noktalayan sporcular, Yunanistan’ın Midilli Adası’nın 1. lig takımlarından Pallasviakos takımının veteranlarıyla dostluk maçı yaptı.

08.05.2016 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, yıllarca futbol oynadıktan sonra futbol hayatını noktalayan sporcular, Yunanistan'ın Midilli Adası'nın 1. lig takımlarından Pallasviakos takımının veteranlarıyla dostluk maçı yaptı.

Yunanlı takım kafilesi sabah saatlerinde Türkiye'ye Ayvalık Deniz Hudut Kapısı'ndan giriş yaparken beraberinde getirdikleri; ders kitapları, defter, kalem, kırtasiye malzemeleri, tatlı, şekerleme, pandispanya, kurabiye, kek ve pastalardan oluşan hediyeleri dağıtılmak üzere Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı'ya teslim etti.

1923 yılında kurulan Pallesviakos Takımı Onursal Başkanı Yorgos Ampelikiotis yaptığı açıklamada, bu gelişlerinde dostluk maçına geldikleri için Ayvalıklı ihtiyaç sahibi çocuklar için hazırladıkları kılık kıyafetten oluşan eşyaları beraberinde getiremediklerini söyledi.

Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nin Başkan Fatma Cavlı öncülüğündeki ilçe genelindeki yoksul ve ihtiyaç sahiplerine yönelik ev eşyaları ile kılık-kıyafet yardımlarında bulunduğunu bir sosyal paylaşım sitesinde gördüklerini anlatan Yorgos Ampelikiotis, "Bizde kendi aramızda kılık kıyafetlerle özellikle çocukların ihtiyacı olabilecek malzemeler temin ettik. Bunları önümüzdeki günlerde beraberimizde getirecek ve yine Fatma hanıma teslim edeceğiz" dedi.

Konuyla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalık Şefkat Evleri Derneği Başkanı Fatma Cavlı ise; Yunanistan'lı heyetin küçük çocuklara dağıtılmak üzere getirdikleri hediyelerin kendilerini çok duygulandırdığını kaydederek, "Yaptığımız etkinlikleri Facebook'taki sayfamızdan takip etmişler. Çok duygulandırdı komşular beni. İnşallah örnek teşkil eder. Bir dahaki gelişlerinde Midilli Adasında temin ettikleri yardı malzemelerini getireceklerini ve bu yardımların süreceğini ifade ettiler." diye konuştu.

Öte yandan; Ayvalık'ta bir çok kulüpte top koşturan ve jübile etmiş sporculardan oluşan vatarenler takımı ile Pallesviakos Vataren Takımının oynayacağı dostluk maçını Pallesviakos Takımı Onursal Başkanı Yorgos Ampelikiotis'in yanı sıra Ayvalık Belediyesi Meclis Üyesi Ufuk Ova ile Ayvalıkgücü Belediyespor Genç Takım Antrenörü Cengiz Konan'ın organize edildiği öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Komşudan Türk Çocuklarına Tatlı Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement