Komşunun Şüphesi, Kapının Kilitli Olması, Polisi Hırsız Alarmına Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Komşunun Şüphesi, Kapının Kilitli Olması, Polisi Hırsız Alarmına Geçirdi

Komşunun Şüphesi, Kapının Kilitli Olması, Polisi Hırsız Alarmına Geçirdi

BURSA'nın İnegöl ilçesinde, üst katta oturan komşularının evde olmadığını bilen apartman sakini, 155 Polis İmdat'ı arayarak, "Komşumuzun evine hırsız girdi" ihbarında bulundu.

11.10.2014 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'nın İnegöl ilçesinde, üst katta oturan komşularının evde olmadığını bilen apartman sakini, 155 Polis İmdat'ı arayarak, "Komşumuzun evine hırsız girdi" ihbarında bulundu. Gelen polis, telefonla çağırdığı ev sahibinden kapıyı açmasını istedi. Kapının arkadan kilitli olduğu anlaşılınca "İçerde gerçekten hırsız var" endişesine kapılan polis, itfaiyeden istediği aracın merdiveni ile girdiği evde hırsız bulamadı. Kapı dışardan kapatıldıktan sonra arkada bulunan sürgünün kapandığını tespit eden polis, daha sonra evden ayrıldı.

İnegöl'ün Mimar Sinan Mahallesi'nde oturan Uğur A. dün akşam alt katta oturan komşusuna haber verdikten sonra ailesiyle birlikte akraba ziyaretine gitti. Üç katlı binanın giriş katında oturan komşusu, üst kattan sesler duyunca, polise haber verdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelip çevrede önlem alan polis, cep telefonu ile ulaştığı Uğur A.'yı çağırdı.

Kısa sürede gelen ev sahibi, arkadan kilitli olduğu için kapıya açamayınca polis, "Gerçekten içerde hırsız var" endişesine kapıldı. İtfaiyeden çağrılan aracın merdiveni ile binanın 2'nci kattaki evine kapısı açık olan balkondan giren polis ekipleri, odalarda yaptığı aramada hırsız bulumadı. İçeride bulunan sürgünün kapı dışarıdan kapatıldıktan sonra kapandığını tespit eden polis ayrılırken, ev sahibi de rahat bir nefes aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Komşunun Şüphesi, Kapının Kilitli Olması, Polisi Hırsız Alarmına Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement