Komşusunun Altınlarını Çalan Çift Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Komşusunun Altınlarını Çalan Çift Tutuklandı

Komşusunun Altınlarını Çalan Çift Tutuklandı

Uşak'ta, aynı apartmanda yıllardır görüştüğü kapı komşusunun evinden 10 bin lira değerindeki ziynet eşyasını çalan Ünal U. ile eşi Fatma U., polis tarafından yakalandı.

21.07.2015 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta, aynı apartmanda yıllardır görüştüğü kapı komşusunun evinden 10 bin lira değerindeki ziynet eşyasını çalan Ünal U. ile eşi Fatma U., polis tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen çift, tutuklandı.

Atatürk Mahallesi 1'inci Tansel Sokak'ta dün meydana gelen olayda Mehmet ve Fatma U. çifti, yıllardır görüştükleri kapı komşuları Ş.D.'nin evde olmamasını fırsat bildi. Daha önceden komşunun anahtarının kopyasını yaptırarak daireye girdikleri sanılan çift, önceden yerini bildikleri mutfak tezgahının çekmecesinde bulunan poşet içindeki 10 bin lira değerindeki altın yüzük, bilezik ve takı setini aldı. Evden gelen tıkırtılar üzerine hırsız olabileceğini düşünen komşular Ş.D.'ye haber verdi. Tedirgin olan ev sahibi dairesine geldiğinde kimseyi göremedi. Eşyaların da yerli yerinde olduğunu gören Ş.D. her şey normal sanarken, ziynet eşyalarını sakladığı mutfak çekmecesini kontrol edince, hırsızlığı anladı. Bunun üzerine durumu polise haber verdi.

Çalışma başlatan polis, tedirgin davranan Ş.D.'nin kapı komşusu Ünal U. ve Fatma U. çiftinin üzerinde yoğunlaştı. Çifti sorgulayan polis, savcılık kararıyla şüphelilerin evinde yaptığı aramada poşet içindeki altınları buldu. Gözaltına alınan çift, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Çalınan altın takılar sahibine teslim edildi. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Komşusunun Altınlarını Çalan Çift Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement