Komutandan Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Komutandan Şehit Ailesine Ziyaret

Komutandan Şehit Ailesine Ziyaret

Samsun’un Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay, Yaşlılar Haftası münasebetiyle, 1993 yılında şehit düşen Orhan Erdoğan’ın ailesini ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

03.10.2016 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay, Yaşlılar Haftası münasebetiyle, 1993 yılında şehit düşen Orhan Erdoğan'ın ailesini ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

Yaşlılar Haftası münasebetiyle Başçavuş Hakan Akçay, ilçede 1993 yılında vatani görevini Bingöl ili Yayladere bölgesinde yaparken girdiği çatışmada şehit düşen Orhan Erdoğan'ın annesi Asiye ve babası Yaşar Erdoğan'ı ziyaret etti. Ziyarette Kıdemli Başçavuş Hakan Akçay'a şehidin anne-babası, "Kuzum geldi. Oğlum da senin gibi askerdi. Onun özlemini sizler bizi hatırladıkça daha çok içimizde hissediyoruz. Bu günde hatırlayıp geldiğiniz için çok teşekkür ederim" diyerek boynuna sarılarak uzun süre bırakmadı.

Salıpazarı Jandarma Komutanı Hakan Akçay ise, "Yaşlılar Haftası'nda en güzel hediye şehit ailemizi ziyaret edip hal hatırlarını sormaktı ve bunu gerçekleştirdik. Bu vesile ile de şehit anne ve babamızın hayır dualarını aldık. Biz şehidimizin emaneti Asiye anaya ve Yaşar babaya sağlık sıhhat ve uzun ömürler diledik. Her zaman yanlarında olduğumuzu belirttik" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Komutandan Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement