Konak Belediyesi'nden Vatandaşa Yedi Branşta Spor Okulu - Son Dakika
Yerel

Konak Belediyesi'nden Vatandaşa Yedi Branşta Spor Okulu

Konak Belediyesi\'nden Vatandaşa Yedi Branşta Spor Okulu

Futboldan basketbola, voleyboldan atletizme kadar toplam yedi branşta kursun verildiği Konak Belediyesi Spor Okulları’nda, 7’den 70’e her yaştan vatandaş spor yapıyor.

24.03.2015 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futboldan basketbola, voleyboldan atletizme kadar toplam yedi branşta kursun verildiği Konak Belediyesi Spor Okulları'nda, 7'den 70'e her yaştan vatandaş spor yapıyor.

Çocuk ve gençlerin fiziksel yeteneklerini geliştirmek, halkın beden ve ruh sağlığını güçlendirmek adına çalışmalar yürüten Konak Belediyesi, bünyesinde açtığı spor okulları ile sporu daha geniş kitlelere ulaştırıyor. Yedi branşta kursun verildiği ve hiçbir ücretin alınmadığı Konak Belediyesi Spor Okulları'nda, 7'den 70'e her yaşın spor yapması ise dikkat çekiyor. Belediye, yeni dönemde kurduğu ve spor müdürlüğü çatısı altında faaliyete geçirdiği spor okullarına üye olan sporculara da malzeme yardımı yapmayı unutmuyor. Konak Belediyesi Atillaspor Tesisleri'nde düzenlenen törende, ilk aşamada kayıtlı 250 sporcuya eşofmandan formaya, ayakkabıdan plates topuna kadar gerekli tüm spor malzemeleri Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş tarafından dağıtıldı. Minik sporcuların tezahüratlarıyla karşılanan Başkan Pekdaş, sağlıklı bir yaşam için herkesin spor yapmasına olanak sağladıklarını kaydetti. Spor malzemelerine kavuşan miniklerin sevinçlerine ortak olan Pekdaş, onlarla bol bol sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Gençlerin sporla uğraşmalarını sağlayarak onların sosyalleşmelerine yardımcı olduklarını dile getiren Pekdaş, daha çok gencin sporla buluşması için çalışmaların süreceğini söyledi. Konak Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Günen ve Konak Belediyesi meclis üyelerinin de katıldığı törende konuşan Başkan Pekdaş, spor okullarına kayıtlı tüm sporculara malzemelerinin verileceğini ifade ederek, spor yapmak isteyenlerin en yakın spor okuluna giderek kayıtlarını yaptırmalarını istedi. Pekdaş, ayrıca amatör spor kulüpleri ile okullara da malzeme desteğinde de bulunduklarını hatırlattı.

Konaklıların spor tesislerinden yararlanmalarını ve spor etkinliklerine aktif olarak katılımlarını sağlamak adına başlatılan kurslar Konak Belediyesi'nin Toros, Zaferteper, Atillaspor, Levent ve Altıntaş Halı Saha Tesisleri ile Gültepe, Atamer, Hatay, Halil Rıfatpaşa, Karataş'taki semt spor merkezlerinde veriliyor. Ayrıca İbni Sina, Zübeyde Hanım, Mehmet Lütfiye Dönmez ve Muratreis ilköğretim okulları ile Ali Fuat Cebesoy ve Meliha Doğan Akat ortaokullarının spor salonunda da kurslar düzenleniyor. Kurslardan ise şuanda bin 600 vatandaşın yararlandığı bildirildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konak Belediyesi'nden Vatandaşa Yedi Branşta Spor Okulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement