Konak Belediyespor'a Zorlu Rakipler - Son Dakika
Yerel

Konak Belediyespor'a Zorlu Rakipler

Konak Belediyespor\'a Zorlu Rakipler

Türkiye’yi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Konak Belediyespor’un ön eleme grubunda karşılaşacağı rakipleri belli oldu.

25.06.2016 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'yi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Konak Belediyespor'un ön eleme grubunda karşılaşacağı rakipleri belli oldu.

İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kuraya 2. torbadan giren İzmir ekibi, Hollanda'nın FC Twente, Macaristan'ın Ferencvaros ve Malta'nın Hibernians FC takımlarıyla eşleşti. 9 grupta 36 takımın mücadele edeceği ön eleme turu grup maçlarının 23 - 28 Ağustos tarihleri arasında oynanacağı kaydedildi. Konak Belediyespor'un da aralarında bulunduğu 9. grupta maçlara Hollanda'nın ev sahipliği yapacağı, grupları lider tamamlayan ekiplerin adlarını ilk tura yazdıracağı belirtildi.

Zor bir gruba düştüklerini belirten Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, maçlar sonunda turu atlayan tarafın kendileri olacağına inandığını söyledi. Sezon başında genç ve dinamik bir ekiple yola çıktıklarını belirten Başkan Pekdaş, Türkiye'yi yurt dışında başarıyla temsil edeceklerini dile getirdi. Pekdaş, "Bizlere şampiyonluk sevinci yaşatan kadın futbolcularımızın ülkemizi başarıyla temsil edeceklerine ve turu geçeceğine yürekten inanıyorum. Güçlü takımlarla mücadele edeceğiz ama her maçı kazanacak gücümüz var" dedi.

Konak Belediyespor Teknik Direktörü Ali Alanç da, hedeflerinin gruptan lider çıkmak olduğunu söyledi. Hazırlık kampının sürdüğünü belirten Alanç, önümüzdeki haftalarda Kayseri'ye giderek, burada düzenlenecek olan 5'li turnuvaya katılacaklarını dile getirdi. Grup maçlarına iyi hazırlanacaklarını belirten Alanç, "Bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde daha üst sıraları hedefliyoruz. Takım olarak çok iyi hazırlandık. Ön eleme maçlarının başlayacağı 23 Ağustos'a kadar hazırlıklarımızı bitirmiş olacağız. Grup maçlarının tümünü kazanarak ön elemeyi geçmek istiyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konak Belediyespor'a Zorlu Rakipler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement