Konak Belediyespor, Yine İddialı - Son Dakika
Güncel

Konak Belediyespor, Yine İddialı

Konak Belediyespor, Yine İddialı

Sezon başında bütçe kısıtlaması yüzünden yıldız oyuncuların büyük bölümünü kaybeden Konak Belediyespor, Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde 3'te 3 yaparak zirve yarışında iddialı olduğunu ortaya koydu.

26.11.2015 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon başında bütçe kısıtlaması yüzünden yıldız oyuncuların büyük bölümünü kaybeden Konak Belediyespor, Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde 3'te 3 yaparak zirve yarışında iddialı olduğunu ortaya koydu. Sezona iç sahadaki 5-2'lik Karadeniz Ereğli galibiyeti ile başlayan mavi beyazlı ekip ardından deplasmanda Eskişehirspor'u 11, son maçında İzmir'de Ataşehir Belediyespor'u 3-1 yenerek lider Trabzon İdmanocağı'nın ardından ikinci sıraya yerleşti.

Teknik direktör Ali Alanç, son üç yılda şampiyon oldukları ligde bu sezon genç bir kadroyla mücadele ettiklerini belirterek, "Sezona başlarken şartlar ne olursa olsun başarıya ulaşacacağımıza inanıyorduk. Belki Şampiyonlar Ligi'ne erken havlu attık ama kendi ligimizde yine şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu kanıtladık. Bu sezon da İzmir'i en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Herkes yüreği ile mücadele ediyor" ifadelerini kullandı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konak Belediyespor, Yine İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement