Konak'ın Gurbetçileri Başarıya Odaklandı - Son Dakika
Spor

Konak'ın Gurbetçileri Başarıya Odaklandı

Konak\'ın Gurbetçileri Başarıya Odaklandı

Konak Belediyespor'un gurbetçi oyuncularından Arzu Karabulut ve Cansu Yağ, Şampiyonlar Liginde ve Türkiye Liginde başarıya odaklandıklarını söyledi.

19.07.2014 12:09  Güncelleme: 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konak Belediyespor'un gurbetçi oyuncularından Arzu Karabulut ve Cansu Yağ, Şampiyonlar Ligi'nde ve Türkiye Ligi'nde başarıya odaklandıklarını söyledi.

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde İzmir'i bu sezon üst üste ikinci kez temsil edecek olan Konak Belediyespor'un iki gurbetçi oyuncusu Arzu Karabulut ve Cansu Yağ çok başarılı bir sezon geçirmek istediklerini söyledi. Almanya'nın Bayer Leverkusen takımından transfer olan Arzu ve son iki sezonda takımın orta sahadaki en çalışkan oyuncularından olan Cansu ikilisi, yaklaşık 14 yıldır beraber top koşturdu.

Almanya'da SC Broich Peel, SC Rheindalen, FSC Mönchengladbach ve VFL Borussia Mönchengladbach formalarını giydikten sonra Türkiye'de Trabzonspor, Lüleburgazspor ve iki sezondur Konak Belediyespor'da yer aldığını hatırlatan Cansu Yağ, "Almanya ile Türkiye arasında bayan futbolu anlamında çok fark var. Geçen sezon Konak Belediyespor ile Avrupa arenasında bunun eksikliğini hissettik. Ancak bu sezon bu aksaklıkları bilerek çok çalışıyoruz ve gruptan çıkarak çok daha farklı yerlerde olacağımızdan eminim" dedi.

Bu sezon başında Bayer 04 Leverkusen'den transfer edilen Arzu Karabulut ise Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez forma giyeceği için çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Konak Belediyespor'a geldiğim için çok mutluyum. Çoğu arkadaşımı A Milli Takım'dan tanıyorum ve uyum sorunu hiç yaşamıyorum. Takımımız geçtiğimiz sezon son 16'ya adını yazdırdı. Almanya'da yaşayan bir Türk olarak arkadaşlarımla gurur duymuştum. Bu sezon o takımın bir parçası olarak, bu başarıların üstüne koymak için var gücümüzle çalışıyoruz. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi sahaya yansıtarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Konak'ın Gurbetçileri Başarıya Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement