Konak ve Çiğli'de Vezneler Hafta Sonu Açık - Son Dakika
Yerel

Konak ve Çiğli'de Vezneler Hafta Sonu Açık

Konak ve Çiğli\'de Vezneler Hafta Sonu Açık

Konak ve Çiğli Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergilerini ödeyemeyen vatandaşlar için veznelerin hafta sonu da açık olacağını duyurdu.

27.11.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konak ve Çiğli Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergilerini ödeyemeyen vatandaşlar için veznelerin hafta sonu da açık olacağını duyurdu.

Konak ve Çiğli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların zorluk yaşamaması, işlemlerini daha kolay ve zamanında tamamlayabilmeleri için tahsilat veznelerinin, hafta sonu da açık olacağını açıkladı. Emlak ve çevre temizlik vergilerinin ödeme süresinin 30 Kasım Pazartesi günü mesai bitimiyle sona erdiği ve vatandaşların borçlarını ödemeleri için veznelerin Cumartesi ve Pazar günleri de hizmet vereceği dile getirildi. Konak Belediyesi vergi borcunu ödemek isteyenlerin Konak'ta bulunan Mali Hizmetler binası ile Gültepe Semt Merkezi içindeki veznelere ödeme yapabilecekleri belirtti. Belediye ayrıca, vergi ödeme işlemlerini internet üzerinden yapmak isteyenlerin www.konak.bel.tr/ebelediye uzantılı adresinden, bankalar aracılığı ile ödemek isteyen vatandaşların ise T.C kimlik veya vergi numarasıyla Vakıflar Bankası şubelerinden yapabileceğini, ayrıca 218227 numaralı posta çeki hesabı üzerinden PTT aracılığıyla ödemesini gerçekleştirecebileceğini bildirdi.

Çiğli Belediyesi de, vergi ödemelerini internet üzerinden yapmak isteyenlerin http://www.cigli.bel.tr/ebelediyem/ web adresinden online olarak yapabileceğini duyurdu. Yine aynı şekilde bankalar aracılığı ile ödeme yapmak isteyen vatandaşların ise TC kimlik veya sicil numarasıyla Vakıfbank TR280001500158007294271495 numaralı hesaba tüm şubelerden, dileyen vatandaşlar da 678894 numaralı posta çeki hesabı üzerinden PTT aracılığıyla vergi borçlarını ödeyebileceğini açıkladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konak ve Çiğli'de Vezneler Hafta Sonu Açık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement