Kongre Yolunda Barış Rüzgarı Esti - Son Dakika
Yerel

Kongre Yolunda Barış Rüzgarı Esti

Kongre Yolunda Barış Rüzgarı Esti

AK Parti Narlıdere İlçe Teşkilatı, kongre yolunda barış ve kardeşlik rüzgarları estirdi.

13.09.2015 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Narlıdere İlçe Teşkilatı, kongre yolunda barış ve kardeşlik rüzgarları estirdi. Ankara'da gerçekleşen AK Parti 5. Olağan Kongresi'ne "Türk Kürt kardeştir" yazan tişörtlerle ve ellerindeki gül ve karanfillerle yola çıkan partililer, her molada Doğu ve Güneydoğu'dan otobüslerle gelen vatandaşlarla kaynaştı.

AK Parti Narlıdere İlçe Teşkilatı üyeleri Ankara'da gerçekleşen AK Parti 5. Olağan Kongresi'ne giderken örnek bir tavır sergiledi. Otobüsten indiklerinde kendilerini güllerle ve karanfillerle karşılayanları görünce duygulu anlar yaşayan Doğu ve Güneydoğu'dan gelen vatandaşlar, bu sevgi gösterisi karşısında gözyaşlarını tutamadı. Bazı vatandaşlar AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi'ye sarılarak sevgi gösterisinde bulundu.

Birlik ve beraberlik mesajları veren AK Parti İlçe Başkanı Aslan Bilgi, "Gördüğünüz gibi hepimiz bir aradayız. Türk'üyle Kürt'üyle Laz'ıyla hep biriz.Bu ülkenin içinde hiçbir ayrım gözetmeden yaşıyoruz. Kardeşlik duygularıyla her türlü oyunu bozacağız. Hepimiz bu geminin içindeyiz. Bu gemi batarsa hepimiz boğuluruz. Bizler Türkiye'ye daha ileri taşımak için birlik beraberlik içinde olacağız. Kimse bizi birbirimize düşüremeyecek. Zaten şu anda yaptığımız etkinlikle de bunu açık bir şekilde görmüş olduk. Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlarımızla kaynaşmak çok güzel bir duygu" diye konuştu.

Doğu ve Güneydoğu'dan gelen vatandaşlar ise kendilerinin de aynı düşünceler içinde olduğunu belirterek "Artık bu terör bitsin, akan kan dursun, analar ağlamasın. Hepimize de yazık. Ülkemiz bunları hak etmiyor. Kimsenin oyununa gelmeyelim" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kongre Yolunda Barış Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement