Alanya'da Kontrolden Çıkan Cip Dehşet Saçtı - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Kontrolden Çıkan Cip Dehşet Saçtı

Alanya\'da Kontrolden Çıkan Cip Dehşet Saçtı

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar Mahallesinde kontrolden çıkan cip önce 3 otomobile çarptı, ardından bir otelin istinat duvarını aşarak havuza uçtu.

09.08.2014 11:43  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar Mahallesi'nde kontrolden çıkan cip önce 3 otomobile çarptı, ardından ise bir otelin istinat duvarını aşarak havuza uçtu.

Edinilen bilgiye göre Taner Ç.'nin kullandığı 07 HEK 98 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce aynı yönde ilerleyen Onur U.'nun kullandığı 26 NN 824 plakalı otomobile, ardından Cihan K.'ya ait 07 NOD 13 plakalı otomobile, daha sonra da yol kenarında park halinde bulunan Hilmi Şükrü Ö.'ye ait 07 NUT 05 plakalı otomobile çarptı. Cip daha sonra Rose Otel'e ait istinat duvarını aşarak otele ait havuza uçtu. Kazada 26 NN 824 plakalı otomobilde bulunan Onur U. ve yanındaki Sinem S. yaralandı.

Kazazedelere ise ilk müdahaleyi Mahmutlar Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı devriye görevi yapan jandarma ekibi yaptı. Jandarma ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, ihbar üzerine olay yerine çağrılan ambulanslarla kaldırıldıkları Özel Yaşam Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Kontrolden Çıkan Cip Dehşet Saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement