Kontrolden Çıkan Kamyon Eve Çarptı - Son Dakika
Güncel

Kontrolden Çıkan Kamyon Eve Çarptı

Görüntü Dökümü : Kaza yerinden detaylar Yaralanan kamyon sürücüsünden görüntü Yaralının ambulansa bindirilmesi Kazaya karışan cipin görüntüsü Kamyonun olay yerinden kaldırılması Orhangazi'de İznik yolu kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir kamyon kırmızı ışık ihlali yaptığı ileri sürülen ve 17 yaşındaki bir çocuğun kullandığı lüks araca çarptıktan sonra kontrolden çıkıp karşı şeride geçti.

27.01.2016 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Kaza yerinden detaylar

Yaralanan kamyon sürücüsünden görüntü

Yaralının ambulansa bindirilmesi

Kazaya karışan cipin görüntüsü

Kamyonun olay yerinden kaldırılması

Orhangazi'de İznik yolu kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir kamyon kırmızı ışık ihlali yaptığı ileri sürülen ve 17 yaşındaki bir çocuğun kullandığı lüks araca çarptıktan sonra kontrolden çıkıp karşı şeride geçti. Kamyon hızla bir büfe ile tek katlı bir evin arasında bulunan depoya çarptı. Kazada kamyon sürücüsü yaralandı.

Kaza Bursa İstanbul karayolu Orhangazi geçişindeki İznik ışıklı kavşağında kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Bursa istikametinden Yalova istikametine doğru seyretmekte olan Mahmut Öztürk (50) idaresindeki 45 RU 685 plakalı kamyon, İznik ışıklarında kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen 17 yaşındaki S.B. idaresindeki 34 SEZ 46 plakalı lüks araca çarptı. Kontrolden çıkan otomobil ana yolda savrulup orta refüje oradan da karşı şeride çıktı. Kamyon karşı istikametteki yol kenarında bulunan bir büfe ile tek katlı bir evin arasında bulunan ve odunluk olarak kullanılan depoya çarparak durabildi.

Kontrolden Çıkan Kamyon Eve Çarptı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kontrolden Çıkan Kamyon Eve Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement