Konukoğlu'dan Yeni Çiftlere Altın Öğütler - Son Dakika
Yerel

Konukoğlu'dan Yeni Çiftlere Altın Öğütler

Konukoğlu\'dan Yeni Çiftlere Altın Öğütler

Yüzbaşı Ailesinin kızı Sümeyya ve Cansız Ailesinin oğlu Emre, Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen muhteşem bir nikah töreni ile dünya evine girdi.

04.09.2013 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüzbaşı Ailesinin kızı Sümeyya ve Cansız Ailesinin oğlu Emre, Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen muhteşem bir nikah töreni ile dünya evine girdi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun kıydığı ve bin 500 kişinin katıldığı nikahın şahitliklerini Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Konukoğlu, Dr. Selahattin Kınacı, TSE Böle Koordinatörü Mahmut Ulaş, Süleyman Günbay, Mehmet Avcı, Suat Cansız ve Cemil Cansız yaptı.

Nikah sonrası evlilik cüzdanını geline vermezden önce bir konuşma yapan GSO Başkanı Adil Konukoğlu, gelin ve damada altın değerinde öğütler verdi.

Damada eve akşam giderken her türlü sorunlarını dışarıda bırakarak güler yüzlü bir şekilde eve girmesini öğüt eden Konukoğlu, "Gerek iş yerinde gerek dışarıda herhangi bir yerde bin bir türlü bela ile de karşılaşsan da akşam evin içerisine girdiğinde hepsini unutacaksın. Güler yüzle hanımının karşısına çıkacaksın. İtaat edeceksin. Bak ben 25 yıllık evliyim. Bu şekilde davranıyorum. Her zaman rahat ediyorum" dedi.

Konukuğlu, geline yönelik konuşmasında ise eve akşam gelen eşine evin içinde her türlü sorunu yansıtmaması gerektiğini ve güler yüzle karşılamasını söyledi.

Cansız ve Yüzbaşı Ailesi, nikah törenine katılan, telefonla arayan, çiçek gönderen, telgraf mesajı çeken başta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e, Gaziantep Valisi Erdal Ata'ya, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı, Ali Şahin, Mehmet Erdoğan ve Derya Bakbak'a, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'na, TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert'e, MHP İl Başkanı Mustafa Erzin'e, GÜNSİAF Başkanı Kasım Fincan ve TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Başkanı Cuma Çekici'ye teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konukoğlu'dan Yeni Çiftlere Altın Öğütler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement