Konut Başvuruları Çözüm Masasına - Son Dakika
Yerel

Konut Başvuruları Çözüm Masasına

Konut Başvuruları Çözüm Masasına

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile Korucuk’ta inşa edilen 448 konut için başvuru işlemleri devam ediyor.

10.05.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile Korucuk'ta inşa edilen 448 konut için başvuru işlemleri devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası Birimi'nden vatandaşların gerekli başvuruları gerçekleştirebileceklerini duyuran Halkla İlişkiler Müdürü Taha Toplu, "Orta hasarlı bina sahipleri, daireleri deprem riski taşıyan ve çok katlı binalarda ikamet eden vatandaşlarımız için hazırlanan konutlara başvurular 5 Mayıs Pazartesi gününden bu yana devam ediyor. TOKİ işbirliği ile hayata geçirilen proje kapsamında konutlar, 3+1 ve 107 metrekare olarak hemşerilerimizin kullanımına sunulacak. Vatandaşlarımızı ayrıntılı bilgi almak için Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası Birimi'ne davet ediyoruz. Tamamı doğalgazlı olan konutlar için son başvuru tarihi ise 23 Mayıs Cuma" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konut Başvuruları Çözüm Masasına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement