Konvoy Durdu, Gelin- Damat Karayolunda Göbek Attı - Son Dakika
Güncel

Konvoy Durdu, Gelin- Damat Karayolunda Göbek Attı

Konvoy Durdu, Gelin- Damat Karayolunda Göbek Attı

EDİRNE'nin Uzunköprü İlçesi'nde 4 yıllık ilişkilerinin ardından evlilik kararı alan Ayşe Kaçak ve Erkan Arda çifti, düğün öncesi çıktıları konvoyda otomobillerini karayolunda durdurup 'Ankara'nın bağları' şarkısı eşliğinde göbek attı.

16.10.2016 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EDİRNE'nin Uzunköprü İlçesi'nde 4 yıllık ilişkilerinin ardından evlilik kararı alan Ayşe Kaçak ve Erkan Arda çifti, düğün öncesi çıktıları konvoyda otomobillerini karayolunda durdurup 'Ankara'nın bağları' şarkısı eşliğinde göbek attı. Yoldan geçen araçların kornalarıyla sevinçlerine ortak olduğu Ayşe ve Hakan çifti, dostlarıyla birlikte doyasıya eğlendi.

Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'nde oturan Ayşe Kaçak ile İstanbul'da oturan Erkan Arda, 4 yıllık ilişkilerinin ardından evlilik kararı aldı. Aileler arasında yapılan nişanın ardından dün damat Erkan Arda, gelin Ayşe Kaçak'ı İstanbul'da yapılacak düğünleri için konvoy halinde ilçeye gelerek evinden aldı. Düğün için yola çıkan çift ve yakınları İstanbul karayolu üzerinde otomobilleri durdurup 'Ankara'nın bağları' şarkısında göbek attı. Gelinlik ve damatlık kıyafetleriyle yol ortasında göbek atarak renkli görüntülere neden olan çifte, yoldan geçen araçlarda kornalarıyla destek oldu.

Düğün için konvoyla İstanbul'a gittiklerini anlatan damat Erkan Arda, "Eşimle üniversitede kız kardeşi sayesinde tanıştık. Dört yıldır da beraberdik ve evlenmeye karar verdik. Düğün İstanbul'da olacak. Uzunköprü'den gelinimizi aldık ama yolda şarkılar çalmaya başlayınca dayanamayıp yolda durduk. Göbek atıp çok eğlendik. Geçen araçlarda bizi selamladı. Düğün öncesinde çok güzel eğlence oldu" dedi.

Gelin Ayşe Kaçak da çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Trakyalılar göbek atmayı sever. Oyun havaları çıkınca otomobilleri karayolunda durduk ve kendimizi oynarken bulduk. Çok eğleniyoruz, yoldan geçenlerde bizi görünce korna çalıyorlar, herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu. Uzun süre karayolu üzerinde göbek atarak eğlenen çift daha sonra yollarına devam etti.

- Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konvoy Durdu, Gelin- Damat Karayolunda Göbek Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement