Konya Anadolu Selçukluspor'da Olağanüstü Kongre Kararı - Son Dakika
Spor

Konya Anadolu Selçukluspor'da Olağanüstü Kongre Kararı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Konya Anadolu Selçukluspor'da, kulüp yönetim kurulu olağanüstü kongre kararı aldı.

11.10.2014 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Konya Anadolu Selçukluspor'da, kulüp yönetim kurulu olağanüstü kongre kararı aldı.

Yönetim kurulu adına yapılan yazılı açıklamada, yaklaşık 3 yıl önce 5 futbolcuyla teslim alınan Konya Anadolu Selçukspor'un, tesisleşme, kurumsallaşma ve altyapısından yetiştirdiği oyuncular bakımından gururla izlendiği belirtildi.

Mevcut yönetimin göreve geldiği dönemdeki maddi ve manevi sorunların zaman içinde üyelerin özverisiyle aşıldığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Önce konaklama sorunu, sonrasında ulaşım, antrenman alanları gibi sorunların çözülmesi ile bugün gelinen noktada, Spor Toto Süper Lig'de bile birçok kulüpte bulunmayan tesislerin takıma kazandırılmasına öncülük ettik. Konya Anadolu Selçukluspor, geride kalan bu iki sezonda tesisleşmiş, kurumsallık adına büyük adımlar atmış, Konyaspor A Takımına 6 oyuncu vermiş, Torku Konyaspor, U16, U17, U18 ve U19 takımları olmak üzere altyapıya 70, PTT 1. Lig'e 3, Spor Toto 2. Lige 3 ve Spor Toto 3. Lig'e 5 oyuncu kazandırmıştır. Konya Anadolu Selçukluspor A Takımı ise 25 oyuncusuyla güçlü bir yapıya sahiptir. Yaşanan şanssızlık ve maddi sıkıntılar bugün gelinen noktada pay sahibi olmuştur ki gelecekte haklı olduğumuz gerçeği anlaşılacaktır. Ne yazık ki birkaç değerli insanın sırtında mesafe alarak bugüne ulaşan Konya Anadolu Selçukluspor Kulübünde, 'borçlandırmama' ve önceliğin her zaman Torku Konyaspor olduğu Türk sporuna kaynak üretme misyonu doğrultusunda onurla ve gururla yerine getirdiğimiz görevimizi tamamlamış olmanın verdiği huzurla olağanüstü kongre kararı almış bulunuyoruz. Yönetimlerimizin yanında olan kişi, kurum ve kuruluşlara duyduğumuz minnetle ancak buraya kadar getirdiğimiz görevimizi, maddi açıdan tıkanmamız ve fazlasıyla yıpranmamız nedeniyle genel kurulda bırakma kararı almış bulunmaktayız." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Konya Anadolu Selçukluspor'da Olağanüstü Kongre Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement