Konya?da 19 Mayıs Kutlamaları Şehit Nedeniyle, Kısa Sürdü - Son Dakika
Güncel

Konya?da 19 Mayıs Kutlamaları Şehit Nedeniyle, Kısa Sürdü

Konya?da 19 Mayıs Kutlamaları Şehit Nedeniyle, Kısa Sürdü

Konya'da 19 Mayıs kutlamaları şehit nedeniyle, kısa sürdüKONYA'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, dün Hakkari'de saldırıda şehit olan 4 askerden sözleşmeli piyade er Recep Alpmala'nın Konyalı olması nedeniyle, kısa sürdü.

19.05.2016 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da 19 Mayıs kutlamaları şehit nedeniyle, kısa sürdü

KONYA'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, dün Hakkari'de saldırıda şehit olan 4 askerden sözleşmeli piyade er Recep Alpmala'nın Konyalı olması nedeniyle, kısa sürdü. Kutlamalarda halk oyunları gösterileri yapılmadı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan tören, Gençlik Yürüyüşü'nün ardından Kültür Park'ta devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıtlı. Ardından şiirler okundu. Spor gösterilerinden sonra, yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Tören, Konyalı sözleşmeli piyade Er Recep Alpmala'nın, dün Hakkari'nin Şemdinli-Aktütün karayolunda, zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından tuzaklanan patlayıcı infilak ettirilmesi sonucu 3 silah arkadaşı ile birlikte şehit olması üzerine yaklaşık 20 dakika sürdü. Kutlamalarda öğrencilerin halk oyunları gösterileri yapılmadı.

Törene Vali Muammer Erol, 3'üncü Ana Jet Üs Komutanı ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve protokol üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda kişi katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya?da 19 Mayıs Kutlamaları Şehit Nedeniyle, Kısa Sürdü - Son Dakika


Advertisement