Konya'da 'Demokrasi Nöbeti' Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Konya'da 'Demokrasi Nöbeti' Devam Ediyor

Konya\'da \'Demokrasi Nöbeti\' Devam Ediyor

konya'da, 15 Temmuz'daki darbe girişimine tepki göstermek amacıyla bir araya gelen binlerce kişi, birlik beraberlik mesajı verdi.

31.07.2016 02:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

konya'da, 15 Temmuz'daki darbe girişimine tepki göstermek amacıyla bir araya gelen binlerce kişi, birlik beraberlik mesajı verdi.

TSK içerisindeki bir grubun darbe girişiminin ardından Konya'da binlerce kişi bugün de Mevlana Meydanı'nda buluştu. Siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının da desteğiyle gerçekleşen organizasyonda vatandaşlar, darbe girişimine tepki gösterdi, birlik mesajı verdi. Bazı vatandaşlar araçlarıyla konvoy eşliğinde şehir turu atarak darbe girişimine tepki gösterdi.

EKİPLER TELSİZDEN UYARILDI

Öte yandan, Konya Emniyet Müdürlüğü haber merkezi birimi tarafından tüm ekiplere telsizden yapılan uyarıda, "Alınan bir duyum üzerine tüm ekiplerimiz tepe lambaları yanık vaziyette görev yapacaklar. Bulundukları görev yerlerinde daha dikkatli ve duyarlı bulunacaklar. Valilik, kaymakamlık, kamu kurum ve kuruluşları, hassas noktalar, askeri birlikler, adliye, cezaevi, polis ve akseri lojmanlar, adliye lojmanları, havaalanı ayrıca halkın yoğun olduğu mevlana ve kent meydanı, alışveriş merkezleri gibi yerlerde ekiplerimiz ve görevlilerimiz gerekli tedbirleri alıp oluşabilecek durumlara karşı ivedi şekilde bilgi vereceklerdir. Emniyet müdürümüzün emirleridir" denildi. Anonslar sık sık tekrarlanarak ekiplerin daha dikkatli olunması istendi.

- Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da 'Demokrasi Nöbeti' Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement