Konya'da Devrilen Otobüse Bir Başka Otobüs Çarptı: 6 Ölü, 24 Yaralı(2) - Son Dakika
Güncel

Konya'da Devrilen Otobüse Bir Başka Otobüs Çarptı: 6 Ölü, 24 Yaralı(2)

Konya\'da Devrilen Otobüse Bir Başka Otobüs Çarptı: 6 Ölü, 24 Yaralı(2)

Hastane BAŞHEKİMİ: YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ Konya'da devrilen otobüste bulunan ve kazanın ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların, sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten hastane başhekimi Dr. Özkan Yavuz, "Bizim hastanemize 20 yaralı geldi.

05.01.2016 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hastane BAŞHEKİMİ: YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Konya'da devrilen otobüste bulunan ve kazanın ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların, sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten hastane başhekimi Dr. Özkan Yavuz, "Bizim hastanemize 20 yaralı geldi. 4'ünün durumu ağırdı. Ağır yaralı hastalarımız ilgili branştaki personelimizin kontrolünde Konya'ya sevk edildi. Hastanemizde tedavisi devam eden diğer yaralıların da sağlık durumu iyi. Kazada yaralanan 4 yaralı ise Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı" dedi.

Tedavi altına alınan yaralılardan Nezih Akbaş ise kazanın nasıl olduğunu anlattı. Akbaş, otobüsün buzlanma nedeniyle kontrolden çıktığını belirterek, "Kazadan kısa bir süre önce mola vermiştim. Ben cep telefonumla ilgilendiğim sırada otobüs birden kontrolden çıktı, önce refüje çarptı, sonra devrildi. O sırada diğer otobüs de gelip, çarptı. Ben de kaza anında camdan fırlayıp refüje düşmüşüm. Şu an çok şükür durumum iyi" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Devrilen Otobüse Bir Başka Otobüs Çarptı: 6 Ölü, 24 Yaralı(2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement