Konya'da Engelliler Haftası Programı - Son Dakika
Yerel

Konya'da Engelliler Haftası Programı

Konya\'da Engelliler Haftası Programı

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Engelliler Haftası münasebetiyle bir program gerçekleştirildi.

10.05.2016 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Engelliler Haftası münasebetiyle bir program gerçekleştirildi.

Kültür Park Amfitiyatro Salonu'ndaki programa, Konya Valisi Muammer Erol, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Haluk Şahar, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, Selçuklu Kaymakamı Sabit Kaya, Karatay Kaymakamı Bekir Yılmaz, İl Jandarma Komutanı J. Albay İsmet Cansaran, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve çok sayıda engelli öğrenci, öğrenci aileleri ve duyarlı vatandaşlar katıldı.

Saat 11.00'de Gedavet Parkı'ndan başlayan yürüyüşe, çok sayıda engelli öğrenci, öğrenci aileleri ve duyarlı vatandaşlar katıldı. Kültür Parkta son bulan yürüyüşün ardından, katılımcılar özel eğitim öğrencilerinden oluşturulan ve Konya Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği Özel Gençler Mehter Takımı'nın söylediği marşlarla karşılandı.

Muhtelif özel eğitim okullarında eğitim gören öğrencilerin okuduğu şiir ve yaptıkları konuşmalarla programa devam edildi. Daha sonra Konevi Anadolu Lisesi Öğrencisi Burcu Demirtepe günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Meram Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin sunduğu halk oyunları gösterisi ile Selçuklu Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu Evde Eğitim Öğrencisi Alperen Memiş "Tüm Engelleri Aşalım" adlı şiirini okudu.

Öte yandan, programda icra edilen tüm çalışmaların işaret diliyle de tercümesi yapıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konya'da Engelliler Haftası Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement