Konya'da Fetö'den 19 Öğremen ve Mumur Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Konya'da Fetö'den 19 Öğremen ve Mumur Gözaltına Alındı

Konya\'da Fetö\'den 19 Öğremen ve Mumur Gözaltına Alındı

Konya' FETÖ soruşturması kapmasında öğretmen ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görev yapan 35 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

24.01.2017 11:08  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KONYA'da Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapmasında öğretmen ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görev yapan 35 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Örgütün 'Bylock' adlı haberleşme programını kullandığı ileri sürülen şüphelilere yönelik bugün sabah düzenlenen operasyon ile 19 kişi gözaltına alındı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY'ye yönelik başlattığı soruşturma kapsamında, bugün örgütün 'Bylock' adlı haberleşme programını kullandığı ileri sürülen öğretmen ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde çalışan şoför ve memurlara yönelik operasyon düzenlendi. Hakkında yakalama kararı çıkan 35 şüpheliden aralarında kadınların da bulunduğu 19'u gözaltına alındı. 16 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Konya Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

- Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Fetö'den 19 Öğremen ve Mumur Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement