Konya'da Galatasaraylılar'dan Şampiyonluk Gecesi - Son Dakika
Spor

Konya'da Galatasaraylılar'dan Şampiyonluk Gecesi

Konya\'da Galatasaraylılar\'dan Şampiyonluk Gecesi

Spor Toto Süper Lig’de 4’üncü yıldızı formasına takmaya hak kazanan Galatasaray’ın 20. şampiyonluğu Konya’da gerçekleştirilen bir geceyle kutlandı.

16.06.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 4'üncü yıldızı formasına takmaya hak kazanan Galatasaray'ın 20. şampiyonluğu Konya'da gerçekleştirilen bir geceyle kutlandı.

Konya Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından organize edilen geceye Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın da katıldı. Gecenin açılışında konuşan Konya Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Sıtkı Korkmaz, zorlu bir sezonun ardından ulaşılan şampiyonluğun mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Korkmaz, "Bugün bizim düğün günümüz. İnşallah sezon başlayıncaya kadar düğünümüz devam edecek. Sportif başarı için sezon başında ortaya konulan hedefin anlatımıyla dalga geçenler bugün 4 yıldızlı kek kalıplarının muhatabı olmuşlardır. Herkes, kendisine yakışanı yapar. Bize yakışan hedef koymak, inanmak, çalışmak ve kazanmaktır. Kazanmak Galatasaray'ın ruhunda vardır. İnanıyorum ki, Türkiye'nin sportif anlamda her zaman gururu olan Galatasaray önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılarına yenilerini ekleyecektir" dedi.

ÖZYALÇIN: "BU BAŞARILAR DEVAM EDECEK"

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Cengiz Özyalçın ise Konya'yı çok sevdiğini ve kendisini burada evinde gibi hissettiğini söyledi. Galatasaray'ın enlerin ve ilklerin takımı olduğunu ifade eden Özyalçın, "3. yıldızı, 4. yıldızı ilk biz taktık. UEFA kupasını ve Süper Kupa'yı biz aldık. Bu başarılarımız devam edecek. Konya'da dostlarımla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sıtkı kardeşime ve ekibine organizasyon için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin transferlerle ilgili sorularını da cevaplandıran Özyalçın, akıllı bir transfer politikası yürüteceklerini belirtti. Özyalçın "Galatasaray bir yıldızlar topluluğudur. Öyle çilekti, kirazdı değil, yıldız alacağız" diye konuştu.

Gecede Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, Konya Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Sıtkı Korkmaz'a imzalı bir forma, başkan Korkmaz da Özyalçın'a Mevlevi sikkesi ile semazen figürü hediye etti. 4 katlı şampiyonluk pastasının kesildiği gecede Coşkun Sabah sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren Sabah, Galatasaray marşlarıyla da sarı-kırmızılı taraftarları coşturdu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Konya'da Galatasaraylılar'dan Şampiyonluk Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement