Konya'da Gözaltına Alınan Hakim ve Savcılar Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Konya'da Gözaltına Alınan Hakim ve Savcılar Adliyeye Sevk Edildi

Konya\'da Gözaltına Alınan Hakim ve Savcılar Adliyeye Sevk Edildi

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında dün Konya'da örgütün 'bylock' adlı haberleşme programını kullandığı iddiası ile gözaltına alınan ve aralarında geçtiğimiz perşembe günü 24 kişinin gözaltına alındığı FETÖ soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Fatih S.'nin de aralarında bulunduğu 3 savcı ve 3 hakim adliyeye sevk edildi.

15.10.2016 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında dün Konya'da örgütün 'bylock' adlı haberleşme programını kullandığı iddiası ile gözaltına alınan ve aralarında geçtiğimiz perşembe günü 24 kişinin gözaltına alındığı FETÖ soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Fatih S.'nin de aralarında bulunduğu 3 savcı ve 3 hakim adliyeye sevk edildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 189 hakim ve savcı hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Hakkında yakalama kararı çıkartılan ve Ereğli Adliyesi'nde görevli hakimler Nurullah N. (26), Nihan Z. (26), Karapınar Adliyesi'nde görevli hakim Ramazan T. (27) ile Konya Adliyesi'nde görevli savcılar Fatih S. (37), Hidayet N. (33) ve Özkan K. (38), Konya'da dün gözaltına alındı. Gözaltına alınan hakim ve savcıların örgütün 'bylock' adlı haberleşme programını kullandığı ileri sürüldü.

Cumhuriyet Savcıları'ndan Fatih S.'nin geçtiğimiz Perşembe günü Konya'da yapılan ve 24 kişinin gözaltına alındığı FETÖ operasyonunu yürüttüğü belirtildi. Polisteki işlemleri tamamlanan hakim ve savcılar bugün sabah saatlerinde Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliye sevk edildi.

- Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Gözaltına Alınan Hakim ve Savcılar Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement