Konya'da Jandarmadan Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Konya'da Jandarmadan Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu

Konya İl Jandarma Komutanlığı ve Kulu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kulu, Cihanbeyli ve Ankara'da 22 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi.

31.05.2016 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya İl Jandarma Komutanlığı ve Kulu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kulu, Cihanbeyli ve Ankara'da 22 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda bonzai, esrar, bol miktarda kenevir bitkisiyle sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 19 kişinin jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilecekleri bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Konya'da Jandarmadan Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor
    12:29 Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor

    TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'nın hücum oyuncuları Enes Nalbantoğlu ve Fatih Taşdelen, takımın ligde attığı 53 golün 24'üne katkı sağladı. Karşıyaka, zirve takibini sürdürerek play-off maçları öncesinde en azından saha avantajını elde etmeyi hedefliyor.

  • Denizlerde 4.5 Ay Sürecek Olan Avlanma Yasağı Başladı
    12:29 Denizlerde 4.5 Ay Sürecek Olan Avlanma Yasağı Başladı

    Av sezonunun son günlerinde Karadeniz somonu ve istavrit balığı bol miktarda avlanırken, fiyatlar düştü. Karadeniz somonunun kilogramı 120 liraya, istavritin kilogramı ise 50 liraya kadar düştü. Deniz canlılarının popülasyonunun artması ve nesillerin korunması amacıyla konulan 4.5 aylık endüstriyel avlanma yasağı dün itibariyle başladı.

  • Afyonkarahisar'da silahlı tehdit suçundan aranan şahıs yakalandı
    12:28 Afyonkarahisar'da silahlı tehdit suçundan aranan şahıs yakalandı

    Afyonkarahisar'da birden fazla kişi ile silahlı tehdit suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası ile aranan S.Ç., polis tarafından yakalandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda şahıs gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Advertisement