Konya'da Karbonmonoksit Gazından Zehirlenen Genç Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Konya'da Karbonmonoksit Gazından Zehirlenen Genç Hayatını Kaybetti

Konya\'da Karbonmonoksit Gazından Zehirlenen Genç Hayatını Kaybetti

Olay, saat 07.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Güzle Sokak içerisinde bulunan apartmanın 1'nci katında meydana geldi.

05.10.2013 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, saat 07.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Güzle Sokak içerisinde bulunan apartmanın 1'nci katında meydana geldi. İddiaya göre 22 yaşındaki Hasan Altan hava sıcaklıklarının düşmesi üzerine kendi odasında bulunan kömür sobasını yaktıktan sonra uyudu. Sanayide işçi olarak çalışan oğlunu uyandırmak için sabah odasına giden anne 47 yaşındaki Fatma Altan oğlunu hareketsiz halde görmesi üzerine durumu 112 sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yoğun gaz kokusunun bulunduğu odada ilk belirlemelere göre sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen Altan'ı ambulansa aldı. Kalp masajı yapılan ve oksijen verilen Altan'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Adli olay olduğu için Altan'ın cenazesi tekrar eve çıkarılarak hayatını kaybettiği odaya bırakıldı. Oğlunun cenazesinin ardından yürüyen anne Fatma Altan, "Yavrum. Yavrum. Sen ne zaman gittin. Yavrum inşallah kendine gelir. Ciğerim nasıl gittin" diye gözyaşı döktü. Hayatını kaybeden Altan'ın sosyal paylaşım sitesi 'facebook' üzerinden son olarak paylaştığı 'Yok bir sitemim hayatta her şey kısmet' yazısı dikkat çekti.

Yapılan olay yeri incelemesinin ardından Altan'ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılamak üzere Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Karbonmonoksit Gazından Zehirlenen Genç Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Simav İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, yeni kayıt olan seraları denetledi
    11:55 Simav İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, yeni kayıt olan seraları denetledi

    Simav İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Naşa beldesinde bulunan yeni kayıt olan seraların tespitlerini ve ürün kontrollerini gerçekleştirdi.

  • Emekli vatandaşın geçim sıkıntısı: 'Emekli maaşımla zor geçiniyorum'
    11:54 Emekli vatandaşın geçim sıkıntısı: 'Emekli maaşımla zor geçiniyorum'

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan emekli vatandaş Süleyman Kısacıkoğlu, emekli maaşıyla geçinemediğini belirtti. Kısacıkoğlu, maaşının düşük olmasından dolayı zorluklar yaşadığını ve ay başından ay başına zor çıktığını ifade etti. Kendisini 'yaşayan ölü' olarak tanımlayan Kısacıkoğlu, giyim ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çektiğini ve cenaze masraflarını bile karşılayacak parasının olmadığını söyledi.

  • TARİŞ Pamuk Birliği'nde Sahte Delege İddiası Üzerine İnceleme Başlatıldı
    11:53 TARİŞ Pamuk Birliği'nde Sahte Delege İddiası Üzerine İnceleme Başlatıldı

    TARİŞ Pamuk Birliği'nin olağan genel kurulunda yapılan 'sahte delege' şikayeti üzerine Sanayi Ticaret Bakanlığı tarafından inceleme başlatıldı. Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, sahte belgelerle delege yapıldığını tespit ettiklerini ve dosyaları ilgili bakanlık ve müdürlüklere ilettiklerini belirtti. Müfettişlerin incelemelerine başladığı bildirildi.

  • CHP Milletvekili Suiçmez, Trabzon Nüfus ve Vatandaşlık Çağrı Merkezi'nin Kapatılmasına Karşı Çağrıda Bulundu
    11:52 CHP Milletvekili Suiçmez, Trabzon Nüfus ve Vatandaşlık Çağrı Merkezi'nin Kapatılmasına Karşı Çağrıda Bulundu

    CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya hitaben, Trabzon'da istihdam sağlayan Nüfus ve Vatandaşlık Çağrı Merkezi'nin kapatılacağı iddialarına karşı çözüm üretme çağrısı yaptı. Suiçmez, çağrı merkezinin kapatılması durumunda 350 kişinin işsiz kalacağını ve bu durumun ciddi mağduriyetlere yol açacağını belirtti.

  • Teknolojiye rağmen demircilik mesleğini sürdüren Leyla usta ve eşi
    11:52 Teknolojiye rağmen demircilik mesleğini sürdüren Leyla usta ve eşi

    Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yaşayan Leyla ve Erol Keskin çifti, gelişen teknolojiye rağmen unutulmaya yüz tutmuş demircilik mesleğini sürdürüyor. Her gün ateş başında demir döverek ürettikleri ürünleri satarak geçimlerini sağlayan çift, gençlere taş çıkartıyor. Sel felaketi sebebiyle bir süre iş yapamayan çift, borç alarak işyerini yeniden açtı.

  • Adana'da dolandırıcılık ve uyuşturucu satışı suçundan aranan 2 kişi yakalandı
    11:51 Adana'da dolandırıcılık ve uyuşturucu satışı suçundan aranan 2 kişi yakalandı

    Adana'nın Kozan ilçesinde yapılan huzur güven uygulamasında 1 tabanca ve 12 fişek ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında 1.97 gram uyuşturucu ve 66 tablet ele geçirilerek 2 şüpheli tutuklandı.

  • Aras Kargo, 23 Nisan'da 11 Bin Fidanı Toprakla Buluşturdu
    11:51 Aras Kargo, 23 Nisan'da 11 Bin Fidanı Toprakla Buluşturdu

    Aras Kargo, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Tarsus'ta 11 bin fidanı toprakla buluşturdu. Ege Orman Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, Aras Kargo çalışanlarının çocukları fidanlara kendi isimlerini verdi. Aras Kargo, doğayı koruma ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma vizyonuyla hareket ederek, erken yaşta farkındalık oluşturmayı hedefliyor.


Advertisement