Konya'da Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Konya'da Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Konya\'da Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Konya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla atan otomobilde bulunan 1 kişi öldü, 1'i çocuk 2 kişi de yaralandı.

17.08.2015 16:15  Güncelleme: 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla atan otomobilde bulunan 1 kişi öldü 1'i çocuk 2 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 12.00 sıralarında Konya-Afyonkarahisar Karayolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. 61 yaşındaki Mustafa Badem idaresindeki 42 HK 939 plakalı otomobil ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan otomobil şarampole yuvarlandı. Araçtan fırlayan 29 yaşındaki Dilek Acıerik olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Mustafa ile yanında bulunan eşi 52 yaşındaki Dürüye Badem ve kazada hayatını kaybeden Dilek Acıerik'in 1 yaşındaki oğlu İsmail Arda yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Selçuk Üniversitesi Selçuk Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada ölen Dilek Acıerik'in cansız bedeni de otopsi için Sarayönü Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement