Konya'da "Paralel Yapı" Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Konya'da "Paralel Yapı" Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Operasyondan genel ve detay görüntüler Konya'da "paralel yapı" operasyonu- "Paralel yapı" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında Konya merkezli 10'un üzerinde ilde operasyon başlatıldığı öğrenildi Konya merkezli "paralel yapı" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında 10'un üzerinde ilde operasyon yapıldığı bildirildi.

22.05.2015 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Operasyondan genel ve detay görüntüler Konya'da "paralel yapı" operasyonu- "Paralel yapı" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında Konya merkezli 10'un üzerinde ilde operasyon başlatıldığı öğrenildi Konya merkezli "paralel yapı" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında 10'un üzerinde ilde operasyon yapıldığı bildirildi.Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, "paralel yapı" iddialarına ilişkin aylar önce soruşturma başlattı. Toplanan delillerin ardından, sabah saatlerinde Konya merkezli 10'un üzerinde ilde operasyon için harekete geçildi.Gözaltına alınacaklar arasında eski polis müdürlerinin de olduğu öğrenildi.-Soruşturma kapsamında avukat ile sekreteri tutuklanmıştı-Dosya kapsamında Konya Barosu avukatlarından M.O. ABD'ye gitmek için Konya Havaalanında, sekreteri F.N.P. Selçuklu ilçesinde 11 Mayıs'ta gözaltına alındıktan sonra tutuklanmış, M.O. hakkında, "Fethullahçı terör örgütüne üye olma", "Resmi belgede sahtecilik" ve "Adli görevi kötüye kullanmak", F.N.P. hakkında ise "Fethullahçı terör örgütüne üye olma" suçlamaları bulunduğu bildirilmişti.F.N.P'nin aracının bagajındaki, hukuk bürosundan aldığı tespit edilen 500 bin lira tutarındaki döviz, altın ve Türk lirası ile ruhsatlı tabanca ve mermilere de el konulmuş, zanlının "Para ve altınların M.O'ya ait olduğunu", M.O'nun ise bunları "Gayrimenkul satışından ettiğini" söylediği öğrenilmişti.

Konya\'da "Paralel Yapı" Operasyonu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Konya'da 'Paralel Yapı' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement