Konya'da Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon 3'ü Kadın 17 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Konya'da Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon 3'ü Kadın 17 Gözaltı

Konya\'da Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon 3\'ü Kadın 17 Gözaltı

Konya'da polis tarafından uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şebekeye yönelik yapılan operasyonda 3'ü kadın 17 kişi gözaltına alındı.

18.08.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da polis tarafından uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şebekeye yönelik yapılan operasyonda 3'ü kadın 17 kişi gözaltına alındı. Şebekenin kadınlara da hem uyuşturucu sattırıp hem de fuhuş yaptırdığı öne sürüldü.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne bağlı 'Narkotim' ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen çeteyi yaklaşık 7 ay boyunca takip etti. Teknik ve fiziki takibin ardından bugün şafak vakti operasyon düzenleyen ekipler, Karatay İlçesi'ndeki Tatlıcak ve Yenimahalle'de daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenledi. Yapılan baskında 3'ü kadın 17 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadınlardan birinin 3 aylık bir bebeği olduğu öğrenildi. Şebekenin kadınlara hem uyuşturucu sattırıp hem de fuhuş yaptırdığı öne sürüldü.

Evlerde buzdolabı, çamaşır makinesinin içleri ve kömürlüklere kadar arama yapıldı. Yapılan aramada satışa hazır paketler halinde 60 gram eroin, 0,5 gram kokain, 13 gram esrar ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak için Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon 3'ü Kadın 17 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement