Konya'daki Kazada Yaşamını Yitiren 10 Kişinin Cenazesi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Konya'daki Kazada Yaşamını Yitiren 10 Kişinin Cenazesi Toprağa Verildi

Konya'da tır ile minibüsün çarpışması Ereğli ilçesindeki kazada yaşamını yitiren 10 kişinin cenazeleri, Şanlıurfa'da toprağa verildi.

11.06.2016 15:31  Güncelleme: 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ereğli ilçesindeki kazada yaşamını yitiren 10 kişinin cenazeleri, Şanlıurfa'da toprağa verildi
Konya'nın Ereğli ilçesinde tır ile minibüsün çarpışması sonucu hayatını kaybeden 10 kişinin cenazeleri, Şanlıurfa'da defnedildi.

Kazada ölen sürücü Faruk Peltek (47), Habip Çakıllı (22), Kemal Çiftçi (41), Vesile Söyüncü ile Mehmet (42), Ahmet (36), Hasan (46), Ömer, Adnan ve Latif Dedecan (50) kardeşlerin cenazeleri, getirildikleri Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan yakınlarınca alındı.

Şanlıurfa Asri Mezarlığı Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, kazada ölenlerin aileleri ve yakınlarının yanı sıra Vali İzzettin Küçük, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Halil Özcan ve İbrahim Halil Yıldız ile İl Müftüsü İhsan Açık katıldı.

Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları, tabutlara sarılarak gözyaşı döktü. Mehmet Dedecan'ın oğlu, "Baba ölmeden önce beni aramışsın, uyuyordum konuşamadık, şimdi de sen uyuyorsun. Allah aşkına kalk." diye ağıt yaktı.

İl Müftüsü Açık ve imamların kıldırdığı cenaze namazlarının ardından, sürücü Peltek, Çakıllı ve Çiftçi'nin cenazeleri Bediüzzaman Aile Mezarlığı, diğerlerinin naaşı da Şanlıurfa Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Konya'nın Ereğli ilçesinde dün tır ile minibüsün çarpışması sonucu 10 kişi ölmüş, yaralanan 4 kişi Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Minibüstekilerin, İzmir'deki yakınlarına taziyeye gittikleri ve dönüşte kaza geçirdikleri belirtilmişti.




Konya\'daki Kazada Yaşamını Yitiren 10 Kişinin Cenazesi Toprağa Verildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Konya'daki Kazada Yaşamını Yitiren 10 Kişinin Cenazesi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement