Konya'dan 3 Bronz Geldi - Son Dakika
Güncel

Konya'dan 3 Bronz Geldi

Konya Kayhan Aytar Türkiye Minikler Tekvando Şampiyonası'na katılan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo takımı 3 madalya ile döndü.

15.09.2014 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekvando Federasyonu Başkanlığının 2014 yılı faaliyetleri arasında yer alan Kayhan Aytar Türkiye Minikler Tekvando şampiyonası 7-10 Eylül de yapılan müsabakalarda renkli görüntüler yaşanırken Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo takımı yaklaşık 2 bin 500 kişi arasında yapılan müsabakalarda 3 bronz madalya alarak şehre döndü.

76 İlden yaklaşık 2 bin 500 sporcunun katılımın şimdiye kadar yapılan organisazyonlar içinde en yüksek katılım olduğu gözlendi. Gaziantep'i temsilen turnuvaya katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo takımı sporcularından Sudenaz Turan 33 kilogramda, Emine Deniz 36 kilogramda ve Tülay Döşuçukur 40 kilogramda mücadele ederken tatamiden bronz madalyayla ayrıldılar. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Taekwondo Federasyonu İl Temsilcisi Veysel Döşüçukur çok yetenekli bir sporcular olduğunu ifade ederek, "Sporcularımızdan böyle bir derece bekliyorduk. Yüzümüzü kara çıkarmadılar. Onların bu başarısıyla haklı bir gurur yaşıyoruz. Çalışmalarımızın emeklerini bu tip derecelerle taçlandırmak, bizi onurlandırıyor. Bizlere emeği geçen Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Faruk Şiran'a çok teşekkür ediyoruz. Kendisi bize her anlamda destek sağlayarak hep yanımızda oldu" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konya'dan 3 Bronz Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement