Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Yönetim Değişikliği - Son Dakika
Yerel

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Yönetim Değişikliği

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'nde Yönetim Değişikliği

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yönetim değişikliği yapılarak hastane yöneticiliğine Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Koç atandı.

22.03.2015 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yönetim değişikliği yapılarak hastane yöneticiliğine Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Koç atandı.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yöneticiliğini bir yıldır yürüten Prof. Dr. Sadık Özmen hastanede düzenlenen programda görevini Prof. Dr. Mehmet Koç'a devretti. İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, Konya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Gökhan Darılmaz, Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sinan Bahçacı ve hastane idari personelinin katıldığı törende konuşan Prof. Dr. Sadık ÖZMEN, "Göreve geldiğimiz günden bu yana hastanemizi kalite anlamında sürekli bir adım öteye taşımak için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Bu kutsal görevde size çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Prof. Dr. Mehmet Koç ise, "Bize verilmiş olan bu kutlu görevi hakkıyla yapmak için yoğun mesai harcayacağız. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konya'ya ve bölgeye sağlık hizmeti veren, ciddi anlamda bölgenin yükünü taşıyan bir hastanedir. Bunun için alanında uzman bir ekiple teknolojiyi takip ederek birçok yeniliğe imza atacağımıza inanıyorum. Halis niyetle çıktığımız bu yolda Allah bizi mahcup etmesin" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Yönetim Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement