Konya Ereğli'de Silahlı Kavga: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Konya Ereğli'de Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Konya Ereğli\'de Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Ereğli'de silahlı kavga: 1 yaralı KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde seyyar kokoreçcilik yapan 30 yaşındaki Müjdat G., iddiaya göre aralarında daha önceden husumet bulunan aynı yaştaki Hakan Sılkın'ı, av tüfeğiyle sağ bacağından yaraladı.

22.09.2015 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ereğli'de silahlı kavga: 1 yaralı

KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde seyyar kokoreçcilik yapan 30 yaşındaki Müjdat G., iddiaya göre aralarında daha önceden husumet bulunan aynı yaştaki Hakan Sılkın'ı, av tüfeğiyle sağ bacağından yaraladı. Sılkın, hastaneye kaldırılırken, Müjdat G. de gözaltına alındı.

Olay, dün saat 22.15 sıralarında İnönü Caddesi'nde meydana geldi. Hakan Sılkın, iddiaya göre aralarında daha önceden husumet bulunan Müjdat G.'nin kokoreç sattığı tezgahın yanına geldi. İkili arasında belirlenemeyen nedenle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Müjdat G., otomobilinden aldığı av tüfeğiyle Hakan Sılkın'ın üzerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu sağ bacağından yaralanan Sılkın, yakındaki bir döner salonuna sığındı. Sılkın, çağrılan ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobiliyle kaçan Müjdat G. de kısa bir süre sonra olay yerinin yakınında suç aletiyle birlikte gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Ereğli'de Silahlı Kavga: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement