Konya - Eşi Bayramda Çocuğunu Göstermeyince İntihar Etmek İstedi - Son Dakika
Güncel

Konya - Eşi Bayramda Çocuğunu Göstermeyince İntihar Etmek İstedi

Konya - Eşi Bayramda Çocuğunu Göstermeyince İntihar Etmek İstedi

Konya'da bir süre önce eşinden boşandığı belirtilen 38 yaşındaki Ali Osman Ş. eşinin bayramda çocuğunu göstermediğini iddia ederek alt geçidin korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

26.09.2015 07:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da bir süre önce eşinden boşandığı belirtilen 38 yaşındaki Ali Osman Ş. eşinin bayramda çocuğunu göstermediğini iddia ederek alt geçidin korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulundu. 'Çocuğumu istiyorum ben. Bana çocuğumu getirin' diye bağıran baba polisler tarafından ikna edilerek aşağıya indirildi.

Olay, saat 20.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Konya- Ereğli karayolu kavşağında meydana geldi. İddiaya göre 6 ay önce eşinden boşandığı belirtilen Ali Osman Ş. eşinin bayramda da çocuğunu göstermediği ileri sürerek alt geçidin korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Elinde bira kutusu bulunan Ali Osman Ş. kendisini ikna etmeye çalışan polislere, "Çocuğum buraya gelmezse ben kendime sıkacağım. Çocuğum için her şeyi yaparım. Çocuğumu istiyorum ben. 6 aydır görmedim onu" dedi. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da sinirlenen Ali Osman Ş., "Çekin Çekin. Hırsızlık mı yaptım? Gasp mı yaptım. Tecavüz mü yaptım da çekiyorsunuz? " diyerek tepki gösterdi. Polise kendini aşağıya atmakla tehdit eden Ali Osman Ş. polislerin çocuğunu getireceğine söz vermesi üzerine korkuluklardan aşağıya inerek teslim oldu. Ali Osman Ş.'nin yapılan üst aramasında ise bir adet tabanca bulunduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya - Eşi Bayramda Çocuğunu Göstermeyince İntihar Etmek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement