Konya Hasanşeyhliler İftarda Buluştular - Son Dakika
Güncel

Konya Hasanşeyhliler İftarda Buluştular

Konya Hasanşeyhliler İftarda Buluştular

İzmir'in Konya Hasanşeyhliler Derneği'nin, Karabağlar Uzundere Yaşam Park'ında düzenlediği iftar programına bine yakın davetli katıldı.

13.06.2016 15:47  Güncelleme: 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Konyalılar Federasyonu Başkanı Mehmet Aydoğan, Batı Koop Genel Başkanı Halil Kurt, Ege Toplumsal Düşünce ve Gelişim Platformu Başkanı Cem Kavur, Çelik Kardeşler'in sahibi Murat Sarıçelik, Ekol Kulak Burun Boğaz Hastanesi Müdürü Murat Aktaş Hasanşeyhlilerce verilen iftar yemeğinin onur konuklarıydı.

İzmir' de oturan Hasanşeyhliler ile dernek yöneticileri, Konya köy ve kasabalarına ait sivil toplum kuruluşlarının ve çevre sakinlerinin katıldığı iftar yemeği manevi bir ortam ve hoş bir sohbet içinde geçti. Yoğun ilgi gören ramazan etkinliğinde Konyalı vatandaşlarımız ve diğer davetli konuklar zengin menü ikramlarıyla oruçlarını açarak, birlik ve beraberliklerini pekiştirdiler.

Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Konyalılar Federasyonu Başkanı ve meclis üyesi Mehmet Aydoğan, Konya Hasanşeyhliler Derneği genel başkanı Yusuf Devebacak yaptıkları konuşmalarda: "Konyalıların sivil toplum güçlerinden, İzmir'e koydukları siyasi ve ekonomik katkılardan, Ramazan ayının bereketinden, son günlerde ülkemizde ve bulunduğumuz coğrafyada yaşanan sıkıntılardan" söz ederek, birlik ve beraberlik içinde dikkatli ve uyanık olmamızı, suçlu değil, güçlü durmamızı salık verdiler.

Okunan Kur'anı Kerim, Sure'i Celileler, Grup Hatipler'in söyledikleri ilahi ve kasideler, izleyicilerin büyük beğenisini kazanan semazen gösterileri ve okunan yemek duası ile program sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konya Hasanşeyhliler İftarda Buluştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement